Με στόχο να τονώσει των τομέα MICE της και τα ταξίδια κινήτρων, η Meliá Hotels International εγκαινιάζει ως Χριστουγεννιάτικα δώρα πακέτα διαμονής στα ξενοδοχεία της. Πρόκειται για ένα νέο ατομικό και ευέλικτο πρόγραμμα.

Σκοπός είναι οι εταιρίες να προσφέρουν κίνητρα στους εν δυνάμει πελάτες και υπαλλήλους τους να ταξιδέψουν την περίοδο των Χριστουγέννων. Έτσι ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δώρα μπορεί πλέον να περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχεία.

Λόγω της πανδημίας αρνητικά επηρεασμένα είναι τα ταξίδια κινήτρων, που αντιπροσωπεύουν το 10% των εσόδων της Μ.Ι.C.E. το 2019.

Για τον λόγο αυτό το τμήμα M.I.C.E. της αλυσίδας φιλοξενίας, δίνει νέα κίνητρα για να προτρέψει τους πελάτες της να επιλέξουν αυτά τα ταξίδια. Και παράλληλα να τονώσει τον συγκεκριμένο τομέα της.

Τι προσφέρει η Meliá Hotels International

Δεδομένης της κατάστασης η ξενοδοχειακή εταιρία απευθύνεται ατομικά στον κάθε πελάτη. Τα νέα ατομικά πρόγραμμα κινήτρων συνδέονται με το πρόγραμμα πίστης MeliáRewards.

Οι εταιρίες μπορούν να προσφέρουν ως δώρο, διαμονή στα ξενοδοχεία της Meliá στους πελάτες, στους υπαλλήλους ή στους συνεργάτες τους.

Ο κάθε παραλήπτης μπορεί να επιλέξει, την ημερομηνία, τον προορισμό, τον τύπου του καταλύματος καθώς και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τάση τα δώρα διαμονής

“Η προσφορά μεμονωμένων ταξιδιών κινήτρων είναι η καλύτερη επιλογή σε μια στιγμή κατά την οποία τα ταξίδια σε γκρουπ ενδέχεται να υπόκεινται σε ορισμένους περιορισμούς”, τονίζει ο José Miguel Moreno, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Global B2B στο Meliá Hotels International.

Για αυτό βλέπουμε μια σαφή τάση εταιρείες να συμπεριλαμβάνουν διαμονές ξενοδοχείων στα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε υπαλλήλους ή συνεργάτες.
Δεδομένου ότι είναι ένα πολύ ευέλικτο κίνητρο για τις εποχές που ζούμε”