Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι η τέλεια αφορμή για εξορμήσεις. Το πρώτο τριήμερο της άνοιξης αποτελεί ευκαιρία για μία ανάσα χαλάρωσης από την απαιτητική καθημερινότητα όλων μας.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής και διαμορφωμένα, με βάση την παράδοση της ημέρας, μενού.

Tο ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί μία πολυτελή απόδραση στα μαγευτικά Μετέωρα και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

Βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία, από την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου, τους θρησκευτικούς βράχους των Μετεώρων, σχεδόν μπροστά από το παράθυρο του δωματίου του.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας παρέχονται ειδικά πακέτα διαμονής με πρωινό σε μπουφέ. Το πέταγμα του χαρταετού στη θέα των επιβλητικών βράχων, θα σας συναρπάσει και θα κάνει την ημέρα σας μοναδική.

Για να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο ξεχωριστή, μπορείτε να απολαύστε μία πολυτελή εμπειρία χαλάρωσης με μια επίσκεψη στο spa, το οποίο περιλαμβάνει, εσωτερική πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Για όλους όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν από την Αθήνα, το Apollon Palace & Thalasso είναι η ιδανική επιλογή. Late check out, πλούσιο πρωινό, πρόσβαση στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και έκπτωση στον μεσημεριανό μπουφέ της Καθαράς Δευτέρας περιλαμβάνονται στις παροχές του.

Διαθέσιμα είναι και το Executive Room Front Sea View, για να βλέπετε τον Σαρωνικό Κόλπο από το μπαλκόνι σας αλλά και η Divine Suite με θέα τη θάλασσα ακόμα και μέσα από το μπάνιο! Για την βέλτιστη εμπειρία περιποίησης, αναζωογόνησης και χαλάρωσης, παρέχεται έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa.

Για την Καθαρά Δευτέρα έχει σχεδιαστεί ένα ξεχωριστό μενού, παραδοσιακού μεσημεριανού μπουφέ. Σαλάτες, κρύα και ζεστά πιάτα με θαλασσινά και άλλα, συνδυασμένα με την ημέρα φαγητά, όπως όσπρια και ψάρια, σε πληθώρα επιλογών για να καλύψουν κάθε γούστο. Από την ημέρα, δεν θα μπορούσε να λείπει με τίποτα η παραδοσιακή λαγάνα.

Για τους λάτρεις των γλυκών, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών με τον χαλβά να πρωταγωνιστεί.

Εάν λοιπόν είστε από αυτούς που θα αποδράσετε από την πρωτεύουσα ή θέλετε να περάσετε ένα μοναδικό τριήμερο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα του Ομίλου Διβάνη και να είναι η φετινή Καθαρά Δευτέρα ξεχωριστή.