Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Google Maps (Χάρτες Google) αποκάλυψε μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν την καθηλωτική θέα των τοποθεσιών.

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος στο Λος Άντζελες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις.

Η λειτουργικότητα της που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη βοηθά τους χρήστες να εξερευνήσουν και να αποκτήσουν μια αίσθηση για γειτονιές, ορόσημα και άλλους τοποθεσίες και αξιοθέατα χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται εκεί.

Η Google ανακοίνωσε ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται πάνω από τους χάρτες θα βοηθήσουν περαιτέρω τους χρήστες να δουν πώς είναι μια περιοχή σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, πότε οι χώροι είναι απασχολημένοι και πώς είναι η κίνηση.

Το Google Maps πρόσθεσε επίσης πρόσφατα δωρεάν συνδέσμους κρατήσεων ξενοδοχείων, ως μέρος της στρατηγικής του για να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς συνεργάτες να είναι πιο ορατοί.

Υπενθυμίζεται πώς πέρυσι η Google  κυκλοφόρησε χάρτες επαυξημένης πραγματικότητας για σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια, ως μέρος της κυκλοφορίας 100 ενημερώσεων με τεχνητή νοημοσύνη.