Όλη η ομάδα της Ryanair εργάζεται σκληρά για την παροχή πτήσεων επαναπατρισμού και διάσωσης σε πολλές κυβερνήσεις της ΕΕ.

Προσφέρει επίσης τα αεροσκάφη της για επείγουσες ιατρικές πτήσεις, μεταξύ άλλων προς / από την Κίνα. Οι πιλότοι, οι μηχανικοί και οι άλλοι επαγγελματίες των αεροπορικών εταιρειών θα συνεχίσουν να προσπαθούν να βοηθήσουν τις κυβερνήσεις της ΕΕ όπου μπορούν εν μέσω της κρίσης του Covid-19.

Καθώς οι περισσότερες χώρες της ΕΕ έχουν επιβάλει απαγορεύσεις πτήσεων ή άλλους περιορισμούς, πάνω από το 90% των αεροσκαφών της Ryanair θα γειωθεί για τις προσεχείς εβδομάδες.

Θα συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους περιορισμούς ανά πάσα στιγμή. Όλοι εργαζόμαστε με τις κυβερνήσεις της ΕΕ για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ορισμένους ελάχιστους πτητικούς δεσμούς ανοικτούς για λόγους έκτακτης ανάγκης, παρόλο που τα φορτία επιβατών στις πτήσεις αυτές θα είναι πολύ χαμηλά.

Για την επόμενη εβδομάδα (Παρ 27 Μαρτίου έως Thur 2 Απρ), η Ryanair θα πραγματοποιεί καθημερινές ή εβδομαδιαίες πτήσεις στις ακόλουθες διαδρομές. (όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στο www.ryanair.com).

“Όλα αυτά τα αεροσκάφη απολυμαίνονται καθημερινά, ενώ τα χαμηλά φορτία κοινωνικής απομάκρυνσης θα βελτιστοποιηθούν επί του σκάφους και ζητούμε από όλους τους επιβάτες να συνεργαστούν πλήρως με τα πληρώματά μας που κάνουν ό, τι καλύτερο σε δύσκολες στιγμές για να διατηρήσουν ζωτικούς δεσμούς προς / από την Ιρλανδία και προς / UK για να διευκολύνουμε τους επιβάτες και τις οικογένειές τους να αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που ενδέχεται να απαιτούν επείγοντα ταξίδια τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες”, τόνισε η εταιρεία στην ανακοίνωση της.

Η Ryanair απολογείται ειλικρινά για την άνευ προηγουμένου γείωση του στόλου των αεροσκαφών της και τυχόν διαταραχές του χρονοδιαγράμματος που μπορεί να προκάλεσαν, αλλά όλοι πρέπει να συνεργαστούμε με τις κυβερνήσεις της ΕΕ για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο του Covid-19 στους πολίτες μας και στις υπηρεσίες υγείας.

Όλοι δουλεύουμε για να ανταποκριθούμε στην πανδημία Covid-19, ας φροντίσουμε τον εαυτό μας, τον άλλον, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας.