Η έντονη εμφάνιση του τμήματος Travel Technology από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 στην ITB Berlin αντανακλά την τεράστια καινοτόμο δύναμη της τουριστικής βιομηχανίας.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση στον κόσμο αντικατοπτρίζει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας τεχνολογίας, από λύσεις διαχείρισης καναλιών και περιεχομένου, τεχνολογία ξενοδοχείων, λογισμικό ανάλυσης ιστού και δεδομένων και συστήματα front/back office, έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λύσεις πληρωμών και επίδοξες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι πάροχοι ταξιδιωτικής τεχνολογίας προέρχονται από περισσότερες από 30 χώρες και εκπροσωπούνται σε τέσσερις αίθουσες , όπου θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και τις ιδέες τους για ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

Φέτος, η Saber βρίσκεται σε ένα περίπτερο τρεις φορές μεγαλύτερο από ό,τι το 2019 στην ITB Berlin. Σε σύγκριση με τις εμπορικές εκθέσεις το 2019, όταν πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά η ITB Berlin ως προσωπική εκδήλωση, υπάρχουν πολλοί νέοι και κυρίως διεθνείς πάροχοι δεδομένων και πληρωμών μεταξύ των φετινών εκθετών Travel Tech.

Για δεύτερη φορά, το τμήμα Technology, Tours & Activities (TTA) θα εκπροσωπηθεί ζωντανά στην Παγκόσμια Έκθεση Κορυφαίας Ταξιδιωτικής Εμπορίας.

Η αγορά TTA στην Αίθουσα 4.1 είναι ένα σημαντικό μέρος συνάντησης για τουριστικούς μάνατζερ, ειδικούς τεχνολογίας, ταξιδιωτικούς προορισμούς και πρακτορεία. Εδώ οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να βρουν τόσο startups όσο και καθιερωμένες εταιρείες που παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και τα τελευταία ευρήματα ερευνών.