Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα μπορούν να κερδίσουν πόντους για δώρα ή κουπόνια σε ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής που ξεκίνησε η Norwegian Cruise Line (NCL).

Η πρωτοβουλία NCL Freestyle Rewards στοχεύει στην υποστήριξη πρακτόρων πριν από την επανέναρξη των κρουαζιερόπλοιων. Δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν πόντους για χιλιάδες δώρα ή κουπόνια.

Οι πόντοι απονέμονται βάσει διαφορετικών παραγόντων κράτησης. Συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας καμπίνας και του δρομολογίου κρουαζιέρας. Ενθαρρύνοντας τους πράκτορες να εντοπίσουν ευκαιρίες αναβάθμισης και να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό τους.

Οι πράκτορες έχουν 40 ημέρες από την ημερομηνία κράτησης για να διεκδικήσουν τους πόντους τους, με ανταμοιβές. Που κυμαίνονται από 200 πόντους για διήμερη κρουαζιέρα δύο έως έξι ημερών, έως 800 πόντους για ταξίδια επτά ή περισσότερων ημερών με το κρουαζιερόπλοιο Haven.

Η NCL θα εκτελεί τακτικές προσφορές και θα παρέχει μπόνους για συγκεκριμένους τύπους κρατήσεων. Επιτρέποντας στους πράκτορες να κερδίζουν ακόμη περισσότερα.

Χωρίς όριο πόντων, οι πράκτορες έχουν “απεριόριστο δυναμικό κέρδους” και πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό κατάλογο,
Συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων Apple iPhone, ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Canon, προϊόντων μαλλιών GHD, παιδικών παιχνιδιών και βιβλίων.
Μπορούν επίσης να εξαργυρώσουν πόντους για κουπόνια δώρων για παντοπωλεία, εμπορικά σήματα μόδας, εμπειρίες ή για φιλανθρωπική δωρεά.

Οι πόντοι θα είναι διαθέσιμοι στους μόλις τους κερδίσουν και ισχύουν για έως και 24 μήνες.

Όλοι οι πράκτορες που εγγράφονται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβουν 50 πόντους μπόνους για να ξεκινήσουν τη συμμετοχή τους.