Η Navan λάνσαρε τη νέα της πλατφόρμα ταξιδιωτικών εξόδων, Navan Connect, στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα τεχνολογία που εισήχθη στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος, συνδέει τα εργαλεία διαχείρισης εξόδων του TMC με τις εταιρικές κάρτες Mastercard και Visa.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες του Navan Expense να προσθέτουν εργαλεία όπως έξυπνα στοιχεία ελέγχου πολιτικής και αυτόματη καταχώριση στις τρέχουσες εταιρικές τους κάρτες.

Τα έξοδα μπορούν να ελεγχθούν με βάση την πολιτική, να κατηγοριοποιηθούν και να συμφωνηθούν αμέσως μόλις αφαιρεθεί μια εγγεγραμμένη εταιρική κάρτα, σύμφωνα με δήλωση της TMC, παλαιότερα γνωστή ως TripActions μέχρι την πρόσφατη μετονομασία της.

«Από την κυκλοφορία στις ΗΠΑ, η ζήτηση των πελατών για αυτό το προϊόν ήταν απίστευτη – οι εταιρείες αγαπούν την αυτοματοποίηση του Navan Expense, αλλά είναι ευτυχείς να διατηρήσουν τις υπάρχουσες εταιρικές κάρτες τους και να ελαχιστοποιήσουν τη διαχείριση αλλαγών», δήλωσε ο Michael Sindicich, EVP και γενικός διευθυντής της Navan Expense. , που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο του 2021.

«Η μεταφορά του Navan Connect στην Ευρώπη θα διευκολύνει τις πολυεθνικές εταιρείες με γραφεία στην περιοχή», πρόσθεσε.

Ο Navan είπε ότι η πλατφόρμα θα συνδεθεί τώρα με περισσότερες από 40 βρετανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες και θα επιτρέψει στις πολυεθνικές εταιρείες στην περιοχή να «εντοπίσουν και να κλιμακώσουν τα προγράμματα ταξιδιών και εξόδων τους», διατηρώντας παράλληλα την ορατότητα και τον έλεγχο.