Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Celebrity Cruises παρουσίασε την Hotels by Celebrity, μια υπηρεσία που θα επιτρέψει στους επισκέπτες να επιλέξουν από ένα χαρτοφυλάκιο διεθνών ξενοδοχείων (τεσσάρων και πέντε αστέρων), με ελκυστικές τιμές για διαμονή πριν και μετά την κρουαζιέρα.

Το Hotels by Celebrity μπορεί να συνδυαστεί με το Flights by Celebrity, το οποίο παρέχει στους επισκέπτες 24/7 υπηρεσία υποστήριξης για όλες τις αεροπορικές τους ανάγκες. Συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης των καλύτερων δυνατών ναύλων και της φροντίδας για επανακρατήσεις που προκαλούνται από καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων.

«Τα ταξίδια έχουν σκοπό να εξαλείψουν το άγχος στη ζωή μας και το Hotels by Celebrity κάνει την εύρεση των τέλειων καταλυμάτων εύκολη, δήλωσε ο Brian Abel, ανώτερος αντιπρόεδρος ξενοδοχειακών λειτουργιών της Celebrity.

Τώρα, οι επισκέπτες θα έχουν άνετη διαμονή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους καθώς προετοιμάζονται για την κρουαζιέρα τους ή παρατείνουν τις διακοπές τους λίγο περισσότερο».

Η υπηρεσία Hotels by Celebrity «προσφέρει τα καταλληλότερα καταλύματα για να καλύψει μια ποικιλία αναγκών. Από την εγγύτητα στα τοπικά αξιοθέατα μέχρι τον αριθμό επισκεπτών σε πάρτι».

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μηχανή κρατήσεων μέσω της πλατφόρμας Cruising Power της γραμμής.