Κρουαζιέρες στην Ευρώπη θα πραγματοποιεί το 2021 το Pacific Princess της Princess Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο θα ταξιδέψει αρχικά για 41 ημέρες από το Τόκιο στη Ρώμη τον Μάιο του 2021, ξεκινώντας από εκεί μια νέα εποχή δρομολογίων μεσαίας διάρκειας 12 ημερών.
Αυτά τα 12ήμερα δρομολόγια συμπεριλαμβάνουν και ελληνικά λιμάνια, όπως του Πειραιά, της Μυκόνου, της Κρήτης και της Σαντορίνης.
Το κρουαζιερόπλοιο σε αυτή την διαδρομή θα δέσει επίσης και σε λιμάνια στη δυτική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένου του Σορέντο (με επίσκεψη σε Κάπρι και Πομπηία) και την Κατάνια στην Σικελία.
Αυτές οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν επίσης μια μέρα στην νύχτα στη Βενετία. Τα μεσογειακά δρομολόγια διάρκειας 12 ημερών μπορούν να συνδυαστούν για ταξίδια της Μεσογείου με μεγάλη ακτογραμμή, τα οποία ξεκινούν από την Βενετία ή τη Ρώμη.

Με ταξίδια από τέσσερις έως 34 μέρες σε πέντε πλοία Medallion Class, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν αξιοθέατα και να ξεναγηθούν από ντόπιους.
Το πλοίο θα επισκεφθεί μοναδικά λιμάνια που έχουν πρόσβαση μόνο μικρότερα πλοία.
Με την προσθήκη Pacific Princess, έξι συνολικά πλοία προσφέρουν τώρα ταξίδια στα καλύτερα μέρη της Ευρώπης το 2021. Συμπεριλαμβανομένων και των δύο νεότερων πλοίων της γραμμής κρουαζιέρας, Enchanted Princess και Sky Princess, με ταξίδια στη Μεσόγειο, τα βρετανικά νησιά και τη Σκανδιναβία και τη Ρωσία.