Κορυφώνεται η αγωνία, όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, για τους ανθρώπους που αγνοούνται στον Βόλο και το Πήλιο και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

H κακοκαιρία επιμένει με ραγδαίες μπόρες -από το πρωί και κατά τη διάρκεια της νύχτας- με αποτέλεσμα να επιδεινώνονται τα προβλήματα τόσο στον Βόλο, όσο και στο Πήλιο που κυριολεκτικά έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στους δύο νεκρούς της Μαγνησίας (ο τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία Daniel είναι ένας 82χρονος από την Καρδίτσα), υπάρχουν και 4 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων, ένα ζευγάρι 35χρονων Αυστριακών, που η τύχη τους αγνοείται, όταν το σπίτι που παραθέριζαν στα Ποτιστικά του Νοτίου Πηλίου παρασύρθηκε από τους χειμάρρους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Ζημιές σε αρχαιολογικούς χώρους

Ζημιές έχουν προκληθεί και σε αρχαιολογικούς χώρους τεράστιας αξίας και σημασίας, όπως στις νεολιθικές ανασκαφές στο Διμήνι και το Αρχαίο Θέατρο, ενώ το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου και το Μουσείο-Συγκρότημα Τσαλαπάτα επλήγησαν από ανυπολόγιστες ζημιές, αφού καλύφθηκαν από τόνους λάσπης.

Βιβλικές είναι οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο, αφού δεν μπορεί να κινηθεί κανείς προς το Νότιο Πήλιο όπου έπεσε γέφυρα στην Μπούφα ή έχουν κλείσει οι δρόμοι από κατολισθήσεις σε εκατοντάδες σημεία ή έχουν καταστραφεί και χαθεί στη θάλασσα από τη μανία της θεομηνίας.