daphnesclub2601Ξεκινάει αυτό το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στις 7μμ, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου Daphne’s Club Hotel Apartments στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με τρία σεμινάριο γιόγκα με τη Γαία Λάσκου στις 8, 22 και 29 Ιουνίου.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθήματα χορού της κοιλιάς (15 Ιουνίου και 10 Ιουλίου), ελληνικών χορών, φλαμένγκο και τάνγκο τον Ιούλιο, οινογνωσία και μαθήματα ελληνικής μαγειρικής τον Αύγουστο και σεμινάρια αγροτουρισμού τον Σεπτέμβριο (οι ημερομηνίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.daphnesclub.com και στην fb σελίδα www.facebook.com/daphnesclub).

Οι δραστηριότητες αυτές προσφέρονται δωρεάν στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου Daphne’s Club Hotel Apartments με στόχο να εμπλουτίσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία, καθιστώντας έτσι τις διακοπές τους στο Ξυλόκαστρο, την Κορινθία, την Πελοπόννησο και εν τέλει την Ελλάδα αξιομνημόνευτες. Για πρώτη φορά φέτος οι δραστηριότητες αυτές θα είναι ανοιχτές και για εκτός ξενοδοχείου συμμετέχοντες, παραθεριστές αλλά και μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με στόχο τη γνωριμία και την αλληλεπίδραση των φιλοξενούμενών του ξενοδοχείου όχι μόνο με τον τόπο στον οποίον περνούν τις διακοπές τους, αλλά και με τους ανθρώπους του.