Η σειρά των οnline βίντεο της Volvo με τίτλο «Καλώς ήλθατε στην καμπίνα μου» προσκαλεί σε μία ξενάγηση τους θεατές, στις καμπίνες των οδηγών φορτηγών από όλο τον κόσμο.

Στο τελευταίο επεισόδιο, επισκεπτόμαστε τον Πολωνό ιδιοκτήτη εταιρείας μεταφορών και οδηγό φορτηγών, Igras Lucjan και το Μαύρο Μαργαριτάρι του.

Ο Lucjan εμπνεύστηκε για να διακοσμήσει του Volvo FH 12 460 με εικόνες και θέματα από την ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Σιγά – σιγά το Μαύρο Μαργαριτάρι άρχισε να προσελκύει την προσοχή των δημοσιογράφων και να συγκεντρώνει δημοσιότητα, έγινε το επίκεντρο της πόλης του, αν και αρχικά είχε αντιμετωπιστεί με καχυποψία.

Ο ίδιος αστειευόμενος δείχνοντας τον χάρτη θησαυρού, αναφέρει πως: «Στόχος μου είναι να παραδώσει το φορτίο». Και συνεχίζει: «Νομίζω ότι οι τρελές ιδέες που έχω στο μυαλό μου αντικατοπτρίζονται στο σχέδιο του φορτηγού μου».

Ενώ για την προβολή του φορτηγού του ως… guest star στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς των online βίντεο της Volvo δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ευτυχής που έχει επιλεγεί το φορτηγό μου και που θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων οδηγών που οδηγούν Volvo».

Το βίντεο με το Μαύρο Μαργαριτάρι  του Lucjan Igras μπορείτε να το δείτε στο YouTube: http://youtu.be/WwOzdJsZG1Q.

Ελπινίκη Τζουάνου