Καταγγελία σχετικά με παραπλάνηση του τηλεοπτικού και καταναλωτικού κοινού πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθήνας- Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ), επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση.

“Μετά τους παράνομους μεσίτες, δυστυχώς ήρθε η ώρα και για τους παράνομους “Προέδρους” Μεσιτών!

Προς μεγάλη μας έκπληξη, σε πρόσφατο δελτίο τηλεοπτικών ειδήσεων, γνωστού καναλιού, παρουσιάστηκε ως Πρόεδρος Μεσιτών κάποιος κύριος άσχετος με εμάς, ο οποίος όχι απλώς δεν είναι Πρόεδρος του Συλλόγου μας, δεν είναι ούτε καν μέλος, μας είναι παντελώς άγνωστος!!!

Ποια θα πρέπει να είναι η θέση του Συλλόγου μας μετά από αυτό; Τι θα πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τον ψευτοπρόεδρο αλλά κυρίως με τον τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος αγόγγυστα έβαλε τον τίτλο του Προέδρου Μεσιτών κάτω από κάποιον καλεσμένο, χωρίς ποτέ να ελέγξει την ορθότητα της ψευδεπιγράφου ιδιότητας αυτού;

Ως ο μεγαλύτερος Σύλλογος Μεσιτών στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε ότι το Προεδρείο μας, όπως και τα Προεδρεία όλων των υπόλοιπων Συλλόγων της χώρας μας, απαρτίζονται από νομίμως εκλεγμένους μεσίτες. Η εκλογή τους έγινε δι΄ αρχαιρεσιών, με νομίμως διορισμένους δικαστικούς αντιπροσώπους και εκλεγμένες Εφορευτικές Επιτροπές.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν υποβληθεί στα αρμόδια Πρωτοδικεία, κοινοποιήθηκαν σε κάθε ενδιαφερόμενο και τελικώς αποδόθηκαν και οι θέσεις του Προεδρείου μεταξύ των εκλεγμένων (ξανά με ψηφοφορία). Όποιος θέλει να αμφισβητήσει αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, όποιος επιθυμεί την παραπλάνηση του τηλεοπτικού και καταναλωτικού κοινού θα μας βρει απέναντι του, επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, σε αυτή τη βαθιά αντιδημοκρατική, παραπλανητική και χυδαία παραχάραξη της αλήθειας.”