Θα θέλατε να ανήκετε στα προνομιούχα μέλη του club των τακτικών επιβατών της Star Alliance; Τώρα έχετε την ευκαιρία. Πάρτε μέρος στο νέο παιχνίδι Star Alliance Gold Game και γίνετε ένας από τους «χρυσούς» νικητές. Από τώρα και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2013, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει στους επιβάτες του την ευκαιρία να κερδίσουν το Star Alliance Gold Status σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τακτικών επιβατών των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance και αν ανήκουν.

Μπείτε απλά στο www.staralliancegoldgame.com για να πάρετε μέρος στο διαδραστικό on-line κουίζ σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Star Alliance Gold. Απαντήστε σε μια σειρά ερωτήσεων που εξετάζουν τις ταξιδιωτικές σας γνώσεις και τις παρατηρητικές σας ικανότητες, γεμίστε σωστά μια εικονική βαλίτσα και αντιστοιχίστε τα ουραία πτερύγια των αεροσκαφών με τις σωστές στολές του πληρώματος καμπίνας. Αυτό που μετράει είναι να απαντήσετε σωστά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ για κάθε λανθασμένη απάντηση υπάρχει χρονική ποινή. Για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας μπορεί να μοιραστείτε το παιχνίδι με ένα φίλο σας, κερδίζοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία να παίξετε. Οι δύο παίκτες από κάθε πρόγραμμα τακτικών επιβατών με τον πιο γρήγορο χρόνο θα κερδίσουν το Star Alliance Gold Status για ένα χρόνο. Αν κάποιος νικητής έχει ήδη το Star Alliance Gold Status, μπορεί να το παραχωρήσει ως δώρο σε κάποιο άτομο της επιλογής του.

Προνόμια του Star Alliance Gold

Από την ίδρυσή της το 1997, μια από τις βασικές προτάσεις της Star Alliance ήταν η προσφορά προνομίων σε όλο τον κόσμο στους πιο πιστούς επιβάτες της Star Alliance σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της. Ο επιβάτης που είναι εγγεγραμμένος στο ανώτερο επίπεδο του προγράμματος τακτικών επιβατών μιας αεροπορικής εταιρείας απολαμβάνει ενισχυμένα προνόμια με οποιαδήποτε από τις 28 αεροπορικές εταιρείες-μέλη και εάν ταξιδεύει, έχοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδίου του/της.

Κατά το χρόνο της κράτησης, οι κάτοχοι της κάρτας Star Alliance Gold έχουν προτεραιότητα στη λίστα αναμονής για πτήσεις που εμφανίζουν πληρότητα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να βρουν μια θέση στην πτήση της επιλογής τους.

Με στόχο την παροχή γρήγορων διαδικασιών check-in στο αεροδρόμιο, όλες οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance προσφέρουν ειδικά counters για τους κατόχους της κάρτας Star Alliance Gold, τα οποία ξεχωρίζουν εύκολα χάρη στο λογότυπο Star Alliance Gold. Επιπλέον, οι επιβάτες δικαιούνται μεγαλύτερο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών (μία επιπλέον αποσκευή ή επιπλέον 20 κιλά , αναλόγως την αεροπορική εταιρεία και το δρομολόγιο).

Κατά την αναμονή για την πτήση τους, οι κάτοχοι της Gold Card μαζί με έναν συνοδό (που επίσης ταξιδεύει με πτήση της Star Alliance) έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 lounges της Star Alliance σε όλο τον κόσμο.

Κατά την επιβίβαση, οι κάτοχοι της Gold Card έχουν προτεραιότητα, γεγονός που τους επιτρέπει να ανεβαίνουν από τους πρώτους στο αεροσκάφος και να βρίσκουν εύκολα αποθηκευτικό χώρο για τις χειραποσκευές τους.

Κατά την άφιξη στον προορισμό τους, η ετικέτα προτεραιότητας που έχει τοποθετηθεί στις αποσκευές διασφαλίζει ότι οι αποσκευές του προνομιούχου πελάτη παραδίδονται πριν από τις υπόλοιπες.

Το online διαδραστικό Gold Game αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας της συμμαχίας για την προβολή των προνομίων του Star Alliance Gold Status. Η επικοινωνιακή εκστρατεία περιλαμβάνει μαρτυρίες πέντε επιβατών σχετικά με τα στοιχεία που διαφοροποιούν τη συμμαχία μας από τις υπόλοιπες. Μπορείτε να δείτε τις μαρτυρίες αυτές σε βίντεο στο www.staralliance.com/en/benefits/meet-our-global-travellers/.

Λεπτομέρειες για τα προνόμια του Star Alliance Gold θα βρείτε στο www.staralliance.com/en/benefits/status-benefits/, συμπεριλαμβανομένου και ενός σύντομου επεξηγηματικού βίντεο.