Το πλήρωμα καμπίνας της Royal Brunei Airlines (RB) αναδεικνύεται νικητής για το WTA World’s Leading Cabin Crew για δεύτερη συνεχή χρονιά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τα World Travel Awards.

Η νίκη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο για τον εθνικό αερομεταφορέα, ο οποίος γιόρτασε την 47η επέτειό του στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η αεροπορική εταιρεία ανακηρύχθηκε επίσης, πρωταθλήτρια στην κατηγορία Asia’s Leading πληρώματος καμπίνας και της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας της Ασίας Business Class.

Η RB γιόρτυασε τη διάκρισή της με μια διαδικτυακή εκδήλωση στις 16 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 300 μελών του πληρώματος καμπίνας της, της διοίκησης και του προσωπικού.

Στην εκδήλωση, ήταν παρών ως επίτιμος προσκεκλημένος ο Yan  Mulia Dato Seri Paduka Dr. Awang Hj Abdul Manaf Bin Hj Metussin, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας και Πρόεδρος της RB  ο οποίος δήλωσε:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, συγχαρητήρια στο απίστευτο πλήρωμά μας, το πλήρωμα καμπίνας διοίκηση και όλους στην ομάδα RB.

Το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι Royal Brunei Airlines και το κορυφαίο στον κόσμο πλήρωμα καμπίνας 2021 θα αναλάβουν κάθε πρόκληση στο βήμα.

Η κατάκτηση του τίτλου δύο συνεχόμενες φορές αποτελεί απόδειξη ότι η παγκόσμιας κλάσης μπουτίκ αεροπορική εταιρεία μας είναι αναγνωρίζεται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που βασίζονται στις αξίες του Μπρουνέι.Γι’ αυτό, ως πρόεδρος της Royal Brunei Airlines, είμαι πραγματικά πολύ περήφανος”.

Ο Graham E. Cooke, ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε: “Η Royal Brunei Airlines συνεχίζει να θέτει τα σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση των πελατών στον τομέα των αερομεταφορών και χαίρομαι που τόσο το ταξιδιωτικό εμπόριο όσο και η
κοινό αναγνώρισαν αυτή την υπεροχή ψηφίζοντας την ως “World’s Leading Cabin Crew 2021”.

Η Royal Brunei Airlines διαθέτει επί του παρόντος, στόλο δεκατεσσάρων αεροσκαφών που αποτελείται από πέντε αεροσκάφη Boeing 787-8 Dreamliners, επτά Airbus A320NEO και δύο Airbus A320CEO.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται  από την GSA Discover the World.