Το γεγονός ότι τα Γιάννενα αποτελούν κορυφαίο τουριστικό προορισμό ήρθαν να επιβεβαιώσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, καθώς οι πληρότητες στα καταλύματα της περιοχής άγγιξαν το 100%.

Με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας, ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του κλάδου, για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και η οποία, όπως σημείωσε, έχει φέρει άμεσα αποτελέσματα στην περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας, που ενεργήσαν συντονισμένα με αποτέλεσμα η μεγάλη πλειοψηφία των τουριστών να φύγει έχοντας μόνο όμορφες εικόνες από τα χιονισμένα Γιάννενα.

Ο κ. Γκόλας, επισήμανε ότι τα Γιάννενα έχουν μάθει από τα λάθη που έγιναν σε άλλες περιοχές οι οποίες γνώρισαν τουριστική άνθηση αλλά δεν κατάφεραν να τη διατηρήσουν, προσθέτοντας όμως ότι η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να είναι συνεχής. Τέλος στάθηκε και στο ρόλο του αεροδρομίου Ιωαννίνων η αναβάθμιση του οποίου, όπως υπογράμμισε, έχει δώσει άλλη δυναμική στον τόπο μας.

Πηγή: ΕΡΤ