To Mystique, A Luxury Collection Hotel ψηφίστηκε #1 ανάμεσα στα 20 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Τουρκίας, #4 από τα 10 Καλύτερα Ξενοδοχεία της Ευρώπης και #23 από τα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler.

Πάνω από 300,000 αναγνώστες, οι οποίοι είναι έμπειροι ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, πήραν μέρος στην 30η ετήσια έρευνα των Readers’ Choice Awards, υποβάλλοντας εκατομμύρια αξιολογήσεις και πάνω από 100,000 σχόλια για να βοηθήσουν να δημιουργηθεί η λίστα με τους νικητές.

Το εύρος των εμπειριών που αξιολογήθηκαν ήταν εντυπωσιακό, από κομψά κάστρα στην Ιρλανδική εξοχή μέχρι κατασκηνωτικά καταφύγια σαφάρι στο Σερενγκέτι. Πάνω απ’ όλα όμως, οι αναγνώστες εξήγγειλαν το πάθος τους για το αυθεντικό, το εξατομικευμένο, το απροσδόκητο.

Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την πολυτέλεια και τη χαλάρωση με τη μυθική ομορφιά της Σαντορίνης.

Σμιλεμένο στον απότομο βράχο της Καλντέρας που δεσπόζει πάνω από το απέραντο μπλε του Αιγαίου, η μοναδική τοποθεσία του Mystique προσδίδει μία ηρεμία και διακριτικότητα που καθορίζει το χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Αγαπημένος προορισμός για το μήνα του μέλιτος ή για ρομαντικές αποδράσεις, το Mystique δεν είναι παρά ένα μοναδικό και φυσικό καταφύγιο, σχεδιασμένο για να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες αισθήσεων στους φιλοξενούμενούς του.
Σχετικά με τα ξενοδοχεία και resorts της Luxury Collection®

H Luxury Collection®, μέρος της Marriott International, Inc., αποτελείται από παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία και resorts που προσφέρουν μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες, οι οποίες προκαλούν πολύτιμες αναμνήσεις που διαρκούν στο χρόνο.

Για τον εξερευνητή του κόσμου, η Luxury Collection προσφέρει μία πύλη στους πιο συναρπαστικούς και ελκυστικούς προορισμούς του κόσμου.

Κάθε ξενοδοχείο και resort είναι μία μοναδική έκφραση του τόπου του, εισάγωντας τους επισκέπτες στην αυτόχθονη γοητεία και τους γηγενείς θησαυρούς του προορισμού. Η Luxury Collection® δημιουργήθηκε το 1906 υπό το brand CIGA® ως μία συλλογή των πιο διάσημων και εμβληματικών ξενοδοχείων.

Σήμερα είναι ένα λαμπερό σύνολο ξενοδοχείων, που πρόσφατα ξεπέρασε τα 100 ξενοδοχεία και resorts σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές. Όλα αυτά τα ξενοδοχεία, πολλά από αυτά αιωνόβια, είναι αναγνωρισμένα διεθνώς ως τα καλυτερα του κόσμου.