kyprosodigos

Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Κύπρο, τόνισαν οι επικεφαλής τριών επενδυτικών ταμείων του Κουβέιτ, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Για ποιους τομείς ενδιαφέρονται και τι συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Υπουργούς Οικονομικών και Ενέργειας.

Σήμερα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσει κάποιος στην Κύπρο, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των επενδυτικών ταμείων του Κουβέιτ, οι οποίοι διεξάγουν σειρά ενημερωτικών επαφών στην Κύπρο.

Τόνισαν, στο περιθώριο συνάντησης που είχαν με την ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων, ότι τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι τομείας των ακινήτων, της ενέργειας, των τραπεζών, καθώς και μεγάλα ιδιωτικά έργα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ενώ χαρακτήρισαν ασφαλές το νομικό πλαίσιο της Κύπρου:

“Είχαμε πλήρη ενημέρωση για το νομικό και φορολογικό σύστημα και για τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις στην Κύπρο. Μας ενδιαφέρουν οι περισσότεροι από τους τομείς της κυπριακής οικονομίας. Τώρα είναι ελκυστική περίοδος για τους επενδυτές να αγοράσουν και να επενδύσουν”.

 

sigmalive