Σύνταξη: tourismtoday.gr

Επεκτείνει την συνεργασία της με την easyJet για κρατήσεις σε εκδρομές και δραστηριότητες, η TUI Musement.
H αεροπορική εταιρεία αξιοποιεί το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του παρόχου και οι πελάτες της είτε κάνουν κράτηση πτήσεων είτε οργανώνουν διακοπές, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια για αξιοθέατα σε εκατοντάδες προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Η επέκταση της συμφωνίας, βασίζεται σε μια υπάρχουσα συνεργασία με την easyJet Holidays η οποία ισχύει για περισσότερο από ένα χρόνο και αφορά κρατήσεις σε πάρκα, μουσεία και αξιοθέατα.
Η TUI Musement έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα ενσωματωμένη στον ιστότοπο της easyJet για τους πελάτες του αερομεταφορέα. Μπορούν να κάνουν κράτηση σε εκδρομές και δραστηριότητες μέσω της εφαρμογής easyJet, στον ιστότοπο μετά την επιβεβαίωση της πτήσης ή μέσω του activities.easyjet.com.

Η προσαρμοσμένη επιλογή εκδρομών, δραστηριοτήτων και εισιτηρίων της TUI Musement για την easyJet εγγυάται υψηλό επίπεδο προτύπων σχετικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα, παρέχοντας ηρεμία και δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να ανακαλύψουν τις καλύτερες εμπειρίες πριν και μετά την κράτηση μιας πτήσης.
Τα εισιτήρια για τις περισσότερες εμπειρίες είναι χωρίς χαρτί, επιτρέποντας στους πελάτες να σαρώσουν εύκολα έναν κωδικό QR είτε στην αρχή της δραστηριότητας είτε στην είσοδο του χώρου.
Επιπλέον, οι ειδοποιήσεις push χρησιμεύουν ως πολύτιμες υπενθυμίσεις για την τοποθεσία και το χρονοδιάγραμμα πριν από την εμπειρία.

Η TUI Musement έχει υπογράψει μια σειρά από B2B συνεργασίες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Booking.com, Trivago, P&O Cruises και Priceline.