Σύνταξη tourismtoday.gr

Η Wizz Air, λάνσαρε την Wizz Experiences μια νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της σε συνεργασία με την Coras, τον διαδικτυακό πάροχο εισιτηρίων για τις καλύτερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες μέσω ενός μόνο API.

Πάνω από 10 εκατομμύρια εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα σε πελάτες της Wizz Air σε περισσότερες από 65 χώρες, 300 πόλεις και 20 γλώσσες.

Μόλις εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή για την πτήση τους, οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν μια τεράστια προσφορά εισιτηρίων -μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα– για αξιοθέατα και μουσεία, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, αθλητικά πάσο, ζωντανές εκδηλώσεις, ζωντανή μουσική και θεατρικές παραστάσεις μόλις ένα κλικ μακριά.

Όλα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο και την εφαρμογή της Wizz Air, μέσω μιας εύκολης και απρόσκοπτης διαδικασίας κράτησης.
Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις σε όλους τους προορισμούς της Wizz Air περιλαμβάνουν:

  • Ελλάδα: Καταδύσεις, γευσιγνωσία ελαιολάδου, παραδοσιακή ελληνική βραδινή ζωντανή μουσική και δείπνο.
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ζωντανή μουσική και παραστάσεις στο West End, συμπεριλαμβανομένων των Hamilton και The Lion King.
  • Ισπανία: Περιήγηση στη Sagrada Familia στη Βαρκελώνη ή στο Μουσείο Prado στη Μαδρίτη, εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα της FC Barcelona. ζώντας τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας με ποδήλατο και επίσκεψη σε τρία από τα καλύτερα τάπας μπαρ της Μάλαγα με έναν τοπικό οδηγό.
  • Γαλλία: Skip-the-line εισιτήρια για τον Πύργο του Άιφελ ή το Μουσείο του Λούβρου ή μια ξενάγηση στο παλάτι και τους κήπους των Βερσαλλιών.
  • Ιταλία: Ομαδική περιήγηση στην Πομπηία με έναν αρχαιολόγο, εισιτήρια για το Κολοσσαίο ή την Πινακοθήκη Ουφίτσι, μια ξενάγηση στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Βατικανού ή του Μιλάνου.

Όπως επισημαίνει ο James Goodwin, επικεφαλής επικουρικών εσόδων της Wizz Air «χάρη σε μια ευρεία γκάμα βοηθητικών προϊόντων και συνεργαζόμενων υπηρεσιών, οι επιβάτες μας μπορούν πλέον να φτιάχνουν ολόκληρο το ταξίδι με τη Wizz Air, από την πτήση έως τις εύκολες αγορές εν πλω, τις μεταφορές, τη διαμονή και τις δραστηριότητες.
Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσφορά μας για να κάνουμε τη Wizz Air την απόλυτη υπηρεσία τροφοδοσίας για τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη.»