Byzantino BUFFETΣφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, καλτσούνια, ντάκο, λαγό στιφάδο, γίδα κοκκινιστή και άλλα πολλά παραδοσιακά κρητικά εδέσματα προσφέρει ο μπουφές του Βυζαντινού από τις 18 έως τις 23 Νοεμβρίου 2013.

Η Κρητική εβδομάδα είναι η πρώτη από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το αγαπημένο αθηναϊκό εστιατόριο για το χειμώνα του 2013-14. Ακολουθούν οι γεύσεις από την Πελοπόννησο τον Ιανουάριο, η Πολίτικη κουζίνα το Φεβρουάριο κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βυζαντινό φέτος κάνει μια γενικότερη στροφή στην ελληνική κουζίνα, έχοντας εμπλουτίσει τον εξαιρετικό μεσογειακό μπουφέ του με παραδοσιακά ορεκτικά και κυρίως πιάτα ημέρας, όπως φάβα με κάπαρη και καραμελωμένα κρεμμύδια, σαλάτα με απάκι, ρεβιθοσαλάτα, αρνάκι κλέφτικο, ψαρόσουπα, χοιρινό με σέλινο, γιουβαρλάκια και μουσακά.

Ετοιμαστείτε για καλωσόρισμα με ρακή λοιπόν και αυθεντικές γεύσεις από την Κρήτη στο όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον ενός από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.