Το “Game of Thrones” έφτασε φέτος στο τέλος του. Αλλά η Dalmatian Travel & Events, δεσμεύεται να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις της αγαπημένης σειράς-φαινόμενο. Οργανώνει λοιπόν ένα νέο πακέτο διακοπών κρουαζιέρας, το Cruise of Thrones,που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τι θα προσφέρει το Cruise of Thrones

Oι ταξιδιώτες και οι οπαδοί της σειράς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι κρουαζιέρας σε διάφορες τοποθεσίες γυρισμάτων στην Ευρώπη.
Το πολυτελές πλοίο θα πραγματοποιεί οκταήμερες κρουαζιέρες και θα μετατραπεί σε σκηνικό που θυμίζει το Game of Thrones.
Το νότιο δρομολόγιο θα επισκέπτεται την Ισπανία, τη Μάλτα και την Κροατία.

Η βόρεια κρουαζιέρα θα μεταβαίνει στην Ισλανδία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και τις δύο κρουαζιέρες την μία μετά την άλλη, με το Known World Ultimate Cruise.
Το πακέτο του ταξιδιού περιλαμβάνει ένα δωρεάν ταξίδι για να δείτε τα σκαλιά του Dragonstone, κοντά στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

“Φανταστήκαμε και υλοποιήσαμε μια εμπειρία που δεν θα μοιάζει με τίποτα που έχετε δεί ως τώρα”, δήλωσε ο Lynette Durovic, ιδιοκτήτης του Dalmatian Travel & Events.
Οι αξιομνημόνευτες τοποθεσίες γυρισμάτων της σειράς αφθονούν σε κάθε κρουαζιέρα και οι οπαδοί της θα αναγνωρίσουν σίγουρα τα ονόματα και τους τόπους.

Μεταξύ των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται συζητήσεις, podcasts, διαλέξεις, γευσιγνωσία κρασιού, παραστάσεις, αφήγηση, ψώνια, spa, εκδρομές, εκδηλώσεις κ.α.