Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Celebrity Cruises θα πλεύσει όλο το χρόνο στη Μεσόγειο για πρώτη φορά από το φθινόπωρο του 2023.

Η πρώτη του χειμερινή σεζόν στην περιοχή θα διαρκέσει από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 με το Celebrity Infinity, το οποίο θα είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο της γραμμής που θα ταξιδεύει στη Μεσόγειο όλο το χρόνο.

Κρουαζιέρες από την Celebrity Cruises το 2024 με homeport τον Πειραιά

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024, το Celebrity Infinity θα έχει homeport τον Πειραιά, προσφέροντας δρομολόγια 10 και 11 διανυκτερεύσεων προς την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

Οι επιβάτες θα μπορούν να επισκεφθούν μερικές από τις πιο διάσημες ιστορικές τοποθεσίες του κόσμου. Όπως τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στο Κάιρο και την Ακρόπολη στην Αθήνα.

Τα ταξίδια θα περιλαμβάνουν επίσης διανυκτερεύσεις στη Μάλαγα της Ισπανίας, στο Πόρτο σε Πορτογαλία, στην Ιερουσαλήμ σε Ισραήλ, σε Αλεξάνδρεια στην Αίγυπτο και στην Αθήνα σε Ελλάδα.

Η χειμερινή σεζόν 2023 θα ξεκινήσει με δρομολόγια 9 και 10 διανυκτερεύσεων από τη Βαρκελώνη και τη Λισαβόνα, επισκεπτόμενοι προορισμούς όπως η Πάλμα στη Μαγιόρκα και η Σεβίλλη.

Από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024, το Celebrity Infinity θα έχει έδρα στη Βαρκελώνη και θα προσφέρει δρομολόγια 11 και 12 διανυκτερεύσεων σε προορισμούς όπως τα Κανάρια Νησιά και το Μαρόκο.

Θα είναι οι πρώτες στάσεις του πλοίου στο Μαρόκο από το 2008 και οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν την Ταγγέρη και την Καζαμπλάνκα.

«Με αυτές τις νέες προσφορές 2023-2024, θα συνεχίσουμε να ξανασυστήνουμε τους επισκέπτες μας στον κόσμο με δρομολόγια που τους συνδέουν ξανά με πολιτισμούς και εμπειρίες που θα διαρκέσουν μια ζωή», δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και επικεφαλής της Celebrity Cruises.