Το SeaDream II θα ταξιδέψει για το Ασντόντ, του Ισραήλ το 2021 για πρώτη φορά. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά για ένα ταξίδι 11 ημερών στο Ισραήλ, την Κύπρο και την Τουρκία.

Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί το αρχαίο λιμάνι της Χάιφα, πριν ταξιδέψει για την πόλη Ασντόντ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στους σημαντικότερους πολιτιστικούς κόμβους του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ.

Ο Αγιος Νικόλαος στην Κρήτη στα νέα λιμάνι της εταιρείας

Στα νέα λιμάνια της SeaDream Yacht Club για το 2021 είναι και ο Αγιος Νικόλαος της Κρήτης. Οι επιβάτες στην σεζόν του 2021 μπορούν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς εκτός από την Κρήτη όπως το Εξαμίλι στην Αλβανία, το Σαιν-Σιρ-συρ-Μερ στην Γαλλία και το Οτράντο στην Ιταλία.

Τα δρομολόγια των SeaDream I και SeaDream II έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν πιο οικεία λιμάνια, που δεν μπορούν να φτάσουν τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.
Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, το SeaDream I και το SeaDream II κάνουν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και από το Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, τα δίδυμα, mega-yachts επισκέπτονται τα τυρκουάζ νερά της Καραϊβικής.