Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Πειραιάς θα είναι ένα από τα λιμάνια αναχώρησης για κρουαζιέρες και το 2025 της Holland America Line.
Άλλες πόλεις περιλαμβάνουν το Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ, τη Βαρκελώνη, τη Βοστώνη, την Τσιβιταβέκια, την Τεργέστη, το Ρέικιαβικ και το Φορτ Λόντερντεϊλ.

Η γραμμή θα προσφέρει διανυκτερεύσεις σε έντεκα διαφορετικά λιμάνια κατά τη διάρκεια της σεζόν κρουαζιέρας του 2025, μεταξύ των οποίων και στον Πειραιά (Αθήνα).

Η ευρωπαϊκή σεζόν κρουαζιέρας 2025 της Holland America Line είναι τώρα διαθέσιμη για κράτηση. Προσφέρει περισσότερες κρουαζιέρες μεγαλύτερης διάρκειας για ταξιδιώτες που θέλουν να μείνουν παραπάνω στην Ευρώπη, καθώς και περισσότερα δρομολόγια προς την Ισλανδία.

Το πρόγραμμα σε Μεσόγειο

  • Το κρουαζιερόπλοιο Oosterdam θα προσφέρει κρουαζιέρες 7-14 ημερών σε όλη τη Μεσόγειο από τέσσερα βασικά λιμάνια, με επισκέψεις στην ξηρά σε χώρες, όπως η Αλβανία, η Κροατία, η Αίγυπτος, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλες.
  • Το κρουαζιερόπλοιο Nieuw Statendam θα προσφέρει επίσης μεγαλύτερες κρουαζιέρες 14 ημερών μεταξύ Βαρκελώνης Ρώμης και Αθήνας, καθώς και μετ’ επιστροφής από την Αθήνα με κατεύθυνση το ανατολικό τμήμα της Μεσογείου.
    Το πλοίο θα προσφέρει ένα δρομολόγιο μετ’ επιστροφής 14 ημερών από τον Πειραιά (Αθήνα) στους Αγίους Τόπους τον Οκτώβριο.

Το Ρότερνταμ επιστρέφει ως λιμάνι της γραμμής κρουαζιέρας το 2025

Το Ρότερνταμ επιστρέφει ως λιμάνι για τη γραμμή κρουαζιέρας το 2025, φιλοξενώντας το Rotterdam και το Nieuw Statendam σε δρομολόγια μετ’ επιστροφής προς τη Βόρεια Ευρώπη και τη Βαλτική.
Η Holland America Line προσθέτει επίσης δέκα νέα δρομολόγια από το Ντόβερ της Αγγλίας, διάρκειας από 14 έως 28 ημέρες.

Θα υπάρχουν επίσης 32 πόλεις στις οποίες οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν αναχωρήσεις αργά το βράδυ.