Η 46χρονη Emma Sayle, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Killing Kittens, βάζει πλώρη για κρουαζιέρες που θα φιλοξενούν σεξουαλικά πάρτι.

Η Sayle, η οποία φοίτησε στο διάσημο σχολείο Downe House School στο Berkshire μαζί με την Kate Middleton, είναι μία δαιμόνια επιχειρηματίας, αλλά δε διαθέτει μια οποιαδήποτε εταιρεία.

Βρίσκεται στο τιμόνι της Killing Kittens, που σκοπό έχει να δημιουργεί «αξέχαστες ηδονιστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο» – όπως διαφημίζει στην ηλεκτρονική της σελίδα.

ίδρυσε την «καυτή» εταιρεία της, με έδρα το Λονδίνο, ώστε να επιτρέψει στις γυναίκες να «αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο» και να μπορούν να «εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους».

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει χτίσει ισχυρό brand name στη διοργάνωση πολυτελών σεξ πάρτι σε μεγαλοπρεπή σπίτια και κλαμπ του Mayfair.

Η εταιρεία της Sayle, η οποία αποτιμήθηκε σε 11,5 εκατ. λίρες το 2020, διοργανώνει τα πάρτι με αυστηρούς κανόνες, καθώς υπάρχει λίστα προσκεκλημένων, όχι single άνδρες – μόνο single γυναίκες ή ζευγάρια – και απαγόρευση στους άνδρες να πλησιάζουν γυναίκες που δεν γνωρίζουν.

Η επταήμερη κρουαζιέρα, που θα αναχωρήσει τον Ιούνιο του 2026, αναμένεται να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο.

Θα λύσει κάβους από τη Βαρκελώνη, θα ταξιδέψει σε πέντε «ονειρεμένους προορισμούς» και οι επισκέπτες θα ζήσουν «επτά νύχτες απόλαυσης» – Μονακό, Πορτοφίνο, Φλωρεντία και Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Η κρουαζιέρα θα προσφέρει όλες τις συνήθεις ανέσεις – καθώς και δραστηριότητες όπως workshops ταντρικού μασάζ.

Η εταιρεία της γνωρίζει μεγάλη άνθηση χάρη στην όλο και πιο φιλελεύθερη στάση του Ηνωμένου Βασιλείου απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, στην οποία συνέβαλε και η πανδημία.

Η Killing Kittens στα social media, έχει τουλάχιστον 180.000 μέλη.