Σύνταξη: tourismtoday.gr

Όταν το νεότερο, μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises το Sun Princess κάνει το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2024, οι επισκέπτες θα σαλπάρουν για ένα αξέχαστο εναρκτήριο ταξίδι 10 ημερών στην Μεσόγειο με επιλογές αναχώρησης από τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη (Civitavecchia) και τον Πειραιά.

Η πρώτη εναρκτήρια κρουαζιέρα του σκάφους 175.500 τόνων, με μεγάλους χώρους, σύγχρονη ψυχαγωγία, πολυώροφες τραπεζαρίες και καταλύματα επόμενου επιπέδου ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου.
Πρόσθετα ταξίδια στη Μεσόγειο θα πωλούνται στις 9 Νοεμβρίου 2022, για αναχωρήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο 2024.

Η πλήρης ευρωπαϊκή σεζόν με το νέο Sun Princess περιλαμβάνει κρουαζιέρες 10 ημερών για επίσκεψη σε δημοφιλείς στάσεις σε όλη τη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο και τη σειρά επταήμερων ταξιδιών της γραμμής κρουαζιέρας που αναχωρούν είτε από τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη (Civitavecchia) είτε τον Πειραιά (Αθήνα).
Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με ταξίδια 14 ημερών ή 21 ημερών για την απόλυτη εξερεύνηση αυτών των περιζήτητων προορισμών. διακοπών.

«Όταν ονειρεύεσαι τη Μεσόγειο, σκέφτεσαι αμέσως τον ήλιο, την απέραντη θέα στα γαλάζια νερά, την πολύχρωμη και ξεχωριστή αρχιτεκτονική, την απίστευτη κουζίνα, τους συναρπαστικούς ντόπιους και το ρομαντικό περιβάλλον, δήλωσε ο John Padgett, πρόεδρος της Princess Cruises.

Είναι τέλειο το ντεμπούτο του νέου μας Sun Princess σε αυτή τη γραφική περιοχή, επειδή μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής μας έμπνευσης για αυτό το πλοίο επόμενης γενιάς προέρχεται απευθείας από αυτούς τους εμβληματικούς προορισμούς».

Τα ταξίδια κρουαζιέρας το 2024

Τα κυριότερα σημεία της εναρκτήριας περιόδου κρουαζιέρας του Sun Princess από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 2024 περιλαμβάνουν:

  • 10ήμερη εναρκτήρια κρουαζιέρα στη Μεγάλη Μεσόγειο μεταξύ Βαρκελώνης και Ρώμης με αναχώρηση στις 9 Μαρτίου, με τη Μαγιόρκα, τη Σικελία, την Αθήνα, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη και τη Νάπολη.
  • Επταήμερη Μεσόγειος με ελληνικά νησιά και Τουρκία μεταξύ Ρώμης και Αθήνας. Επταήμερη Μεσόγειος με Ελλάδα και Ιταλία μεταξύ Αθήνας και Βαρκελώνης.
  • Επταήμερη Μεσόγειος με Γαλλία και Ιταλία μεταξύ Βαρκελώνης και Ρώμης, με περισσότερες από 20 αναχωρήσεις μεταξύ Απριλίου και Σεπτέμβριος 2024.
  • Ταξίδια European Explorer με ιστιοπλοΐα μεταξύ της Μεσογείου και του Λονδίνου (Southampton) από εννέα έως 23 ημέρες.
  • Μεγάλο Μεσογειακό ταξίδι εννέα ημερών με ιστιοπλοΐα μετ’ επιστροφής από τη Ρώμη.
    10ήμερα ταξίδια στη Μεσόγειο με ιστιοπλοΐα μετ’ επιστροφής από τη Ρώμη ή μεταξύ Βαρκελώνης και Ρώμης.
  • 10ήμερα ταξίδια Grand Western στη Μεσόγειο μετ’ επιστροφής από τη Ρώμη.
  • 16ήμερο ταξίδι με το Iberian Passage με ιστιοπλοΐα στον Ατλαντικό Ωκεανό μεταξύ Λονδίνου (Southampton) και Fort Lauderdale.

3 μοναδικές κρουαζιέρες

Οι επισκέπτες του Sun Princess μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις μοναδικές κρουαζιέρες:

  • Τα καλύτερα της Ελλάδας: Επισκεφθείτε τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στα Μετεώρια, τους Δελφούς και την Ακρόπολη της Αθήνας και τον Παρθενώνα. Προσφέρεται με τις επταήμερες κρουαζιέρες Μεσογείου με Ελληνικά Νησιά & Ιταλία, 14 ημερών Μεσόγειο με Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία ή τις 21 ημέρες Best of the Mediterranean κρουαζιέρες από την Αθήνα.
  • Κλασική Ιταλία: Επισκεφθείτε τη Βενετία, τη Φλωρεντία και τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Ρώμης: την πλατεία του Αγίου Μάρκου και το παλάτι των Δόγηδων της Βενετίας, το Κολοσσαίο της Ρώμης και τα μουσεία του Βατικανού, το Duomo και το γλυπτό του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου στη Φλωρεντία. Όλα τα αξιοθέατα προσφέρονται με τις επταήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με Ελληνικά Νησιά και Τουρκία, 14ήμερη Μεσόγειο με Ελληνικά Νησιά, Ιταλία και Τουρκία ή με τις 21ήμερες κρουαζιέρες Best of Mediterranean από τη Ρώμη.
  • Χαρακτηριστικά της Ισπανίας: Προσφέρεται με επταήμερη Μεσόγειο με Γαλλία και Ιταλία, 14ήμερη Μεσόγειο με Ελληνικά Νησιά, Γαλλία και Τουρκία ή 21ήμερες κρουαζιέρες Best of Mediterranean από τη Βαρκελώνη, με επισκέψεις στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια, το Τολέδο.

Το Sun Princess που είναι υπό ναυπήγηση στο Fincantieri στην Ιταλία, αγκαλιάζει την ιταλική κληρονομιά, διαθέτοντας την εμβληματική Piazza και The Dome καθώς και έναν υπερσύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας εμπνευσμένο από τις βεράντες της Σαντορίνης.

Παρόλο που εισάγει μια εντελώς νέα κατηγορία πλοίων για τη γραμμή κρουαζιέρας, το Sun Princess παραμένει επίσης πιστό στις ομαλές καθαρές γραμμές και τη σχεδιαστική αισθητική του διάσημου εικονιδίου Seawitch της γραμμής κρουαζιέρας και διαδόθηκε στην αρχική τηλεοπτική σειρά «Love Boat».

Θα διαθέτει επίσης το αποκλειστικό Princess Medalion που θα επεκτείνει την ηγετική θέση της Princess στην παροχή εξαιρετικών και εξατομικευμένων εμπειριών σε απαράμιλλη κλίμακα, προσφέροντας στους επισκέπτες εξατομικευμένες υπηρεσίες που υπήρχαν μόνο στα μικρότερα πλοία του κλάδου.

Μέρος της εστίασης της Carnival Corporation στην πράσινη κρουαζιέρα, το Sun Princess θα είναι το πρώτο πλοίο Princess και ένα από τα 11 νέα πλοία στον εταιρικό στόλο που τροφοδοτείται από Liquified Natural Gas (LNG), το καθαρότερο ορυκτό καύσιμο στον κόσμο.