Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Oceania Cruises πρόσθεσε νέα ταξίδια κρουαζιέρας στην Ευρώπη και την Ταϊτή από την 1η Απριλίου του επόμενου έτους, μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα.

Τα κρουαζιερόπλοια Nautica και η Regatta θα εκτελούν συνολικά 16 επιπλέον δρομολόγια. Ήδη, όλα τα ταξίδια είναι διαθέσιμα για κράτηση.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τα ελληνικά νησιά, τα Κανάρια Νησιά, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Τα δρομολόγια σε Ελλάδα

  • Κατά τη διάρκεια της 12ήμερης κρουαζιέρας Βενετία – Κωνσταντινούπολη, που ξεκινά στις 15 Μαΐου, το κρουαζιερόπλοιο της Oceania Cruises θα δέσει σε Σαντορίνη, Αθήνα, Πάρο και Ρόδο.
  • Στο 10 ημερών δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Αθήνα, από τις 27 Μαΐου 2022, το πλοίο της εταιρείας θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.
  • Σε δύο λιμάνια αναμένεται να δέσει το κρουαζιερόπλοιο της Oceania Cruises κατά τη διάρκεια της 10 ημερών κρουαζιέρας που ξεκινά στις 6 Ιουνίου από την Αθήνα με προορισμό τη Ρώμη. Συγκεκριμένα, το πλοίο της εταιρείας θα δέσει σε Γύθειο και Κέρκυρα.
  • Ο Άγιος Νικόλαος και η Ρόδος θα αποτελέσουν ενδιάμεσους προορισμούς στο 14 ημερών δρομολόγιο Ρώμη – Κωνσταντινούπολη, που ξεκινά στις 16 Ιουνίου 2022.
  • Κατά τη διάρκεια του 24 ημερών ταξιδίου, Αθήνα – Κωνσταντινούπολη, που ξεκινά στις 6 Ιουνίου, η Oceania Cruises έχει εντάξει στο πρόγραμμα της το Γύθειο, την Κέρκυρα, τον Άγιο Νικόλαο, και τη Ρόδο.

«Με τόσο μεγάλη ζήτηση για ταξίδια το 2022, προσφέρουμε στους απαιτητικούς ταξιδιώτες μας αυτές τις πρόσθετες επιλογές απόδρασης στους πιο περιζήτητους προορισμούς, λέει ο Μπομπ Μπίντερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Oceania Cruises.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας περισσότερες επιλογές προορισμού. Και στους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς συμβούλους ακόμη περισσότερες ευκαιρίες πώλησης».