Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο το Wonder of the Seas της Royal Caribbean International, θα ταξιδεύει στη Μεσόγειο το καλοκαίρι του 2022.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα στις 4 Μαρτίου 2022. Θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη τον Μάιο όπου θα ταξιδεύει για τη θερινή περίοδο.

Αυξανόμενη ζήτηση κρουαζιέρας στην Ευρώπη

Η γραμμή κρουαζιέρας δήλωσε ότι έχει σημειώσει “σημαντική αύξηση” στις κρατήσεις για τα πλοία που επιστρέφουν στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Και φέρνει το κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Oasis στη Μεσόγειο για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση.

Τα δρομολόγια της Μεσογείου του Wonder of the Seas το 2022 αντικαθιστούν αυτά του Allure of the Seas.

Τα ευρωπαϊκά δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα για κράτηση στον ιστότοπο της Royal Caribbean από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σημαντική η δυναμική των κρατήσεων

“Η δυναμική των κρατήσεων και των πλοίων που επιστρέφουν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη είναι σημαντική, δήλωσε ο Michael Bayley πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Με το μισό στόλο μας να ταξιδεύει ξανά, μας ενθαρρύνει αυτό που βλέπουμε.
Αυτές οι περιοχές είναι σε θέση να καλωσορίσουν ένα ολοκαίνουργιο, καινοτόμο πλοίο όπως το Wonder of the Seas.

Το Wonder of the Seas θα λάμψει ως το νεότερο θαύμα στον κόσμο στην Καραϊβική και τη Μεσόγειο.

Και αυτό που επιφυλάσσεται είναι η απόλυτη εμπειρία διακοπών που αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Royal Caribbean. Και εισάγει νέες περιπέτειες για κάθε επισκέπτη, ανεξάρτητα από την ηλικία του που μπορεί να απολαύσει εν πλώ”.