Για την νέα εποχή των εκθέσεων και των συνεδρίων, την επόμενη μέρα της ΔΕΘ Helexpo 2023 καθώς επίσης για το «ταμείο» τις προηγούμενης χρονιάς όπως επίσης και για τις εκτιμήσεις για το νέο έτος στο κλάδο των εκθέσεων, μιλά στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην Οικονομία στον Alpha 989, o κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo.

“Παρά τις τεράστιες δυσκολίες των δύο προηγούμενων ετών, το 2022 για την ΔΕΘ έκλεισε με ένα εξαιρετικά θετικό πρόσημο. Ενώ λόγω περιοριστικών μέτρων ξεκινήσαμε προβληματικά, τελικώς η γραμμή του τερματισμού έδειξε πράσινο και αισιόδοξο φως για την επόμενη μέρα. Σημαντικό ήταν το γεγονός ότι αυτή η επανεκκίνηση στο χώρο των εκθέσεων & των συνεδρίων έδειξε τη δίψα που είχε δημιουργηθεί από το «κενό» λόγω κοινωνικοπολιτικών συνθηκών» τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo.

Ο κ. Ποζρικίδης ξεκαθάρισε βέβαια ότι «η χρονιά δεν έκλεισε τόσο καλά από άποψη οικονομικών όρων καθώς είναι δύσκολο να ρεφάρεις μέσα σε τρείς μήνες ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν στο πάγο, όμως παρουσιάστηκε ένα παράθυρο μεγάλης αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα».

«Οδεύουμε με στρατηγική όπως πάντα και αφοσίωση στη ΔΕΘ Helexpo 2023, όπου μέσα στο μήνα θα ανακοινωθεί και η φετινή τιμώμενη χώρα η οποία θα είναι από την Μεσόγειο. Ωστόσο το Φλεβάρη προσγειώνεται η «Ζωοτεχνία» άλλη μία σημαντική έκθεση όπως και η “AGROTICA” με αξιοσημείωτη ανταγωνιστικότητα και πάντα εξωστρέφεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ποζρικίδης.

Ακούτε την εκπομπή στον Alpha 989 εδώ