Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο άνθρωπος που έδωσε νέο νόημα στον όρο «επικοινωνία» πίσω από την εγχώρια γαλανόλευκη προπέλα της BMW έχει ονοματεπώνυμο.

Είναι εκείνος που με τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, το φιλότιμο, την τυπικότητα, τη συνέπεια αλλά και το χαμόγελο, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του BMW Group Hellas.

Είναι πάντα εκεί, ότι και να ζητήσεις, οτιδήποτε χρειαστείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας την εργασία σου.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας (Deree College) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με εξειδίκευση στο Marketing από το Brunel University στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αγορά της διαφήμισης και των Media έχοντας διατελέσει Account Manager σε εταιρίες όπως οι Arc Worldwide / Leo Burnett Group, Antenna TV, H+K Strategies κ.α.

Από το Μάϊο του 2014, είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας στο BMW Group Hellas υπεύθυνος για την επικοινωνία των μαρκών BMW, MINI και BMW i.

Προσωπικά του ευχόμαστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του με προσήλωση και ζήλο, όπως ακριβώς το υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια…