Σύνταξη: tourismtoday.gr

Για τον εναλλακτικό τουρισμό, καθώς και για τα σχέδια της εταιρείας της οποίας ηγείται μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Unlimited Adrenaline, Κωνσταντίνος Τζώρτζης.

«Η Unlimited Adrenaline είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο marketplace με εμπειρίες και δραστηριότητες στην Ελλάδα και έχουμε αυτή τη στιγμή πάνω από 400 συνεργασίες και 2.000 δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και προσπαθούμε να τις αναπτύξουμε κι άλλο γιατί υπάρχει πάρα πολύ υλικό. Στόχος μας είναι να διασυνδέσουμε κάθε επιχείρηση που απασχολείται στον εναλλακτικό τουρισμό κι έτσι δίνοντας τα κατάλληλα εργαλεία στον χρήστη να αναζητήσει και να κάνει κράτηση για όποια δραστηριότητα ψάχνει, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε εργαλεία και λύσεις στους συνεργάτες μας ώστε να προωθήσουν τις παροχές τους και να αυτοματοποιήσουν τον τρόπο που λειτουργούν», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Τζώρτζης.

«Ενας από τους στόχους μας είναι να διευρύνουμε την τουριστική σεζόν, δηλαδή να κάνουμε τον ξένο να μην έρχεται μόνο για το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα και το ποτό. Να γνωστοποιήσουμε τι κάνει και τι προσφέρει η Ελλάδα όλο τον χρόνο, πράγμα που εκεί υστερούμε πάρα πολύ ως χώρα και θέλουμε αυτό να το αλλάξουμε όσο μπορούμε», τονίζει ο συνιδρυτής και CEO της Unlimited Adrenaline.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://soundcloud.com/user-665020045/konstantinos-tzortzis-ston