Η επιτυχία της Agrothessaly και του παζαριού φαίνεται ότι άνοιξαν νέες προοπτικές για τη διοργάνωση και νέων εμπορικών εκθέσεων στη Λάρισα.

Αυτό επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Οικονομίας του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής με αφορμή την έναρξη του παζαριού και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης, σύμφωνα με τα οποία ο θεσμός είναι αποδεκτός από μεγάλο μέρος ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας, οικονομικής κατάστασης και μορφωτικού επιπέδου.

Στα σχέδια της δημοτικής αρχής εκτός από την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της σκεπαστής αγοράς της Νεάπολης με νέες εκθέσεις είναι και ο μαθητικός τουρισμός.

“Οι μαθητές που θα έρχονται στη Λάρισα θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ιστορικά μνημεία της πόλης αλλά και να εκπαιδευτούν σε βιωματικά εργαστήρια, δήλωσε ο κ.Νταής.

Ήδη έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις γύρω από τον μαθητικό τουρισμό και πλέον ήρθε η ώρα να περάσουμε στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου που έχει πολλά να προσφέρει στην πόλη και στους νέους που θα την επισκέπτονται”.