Για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καρύστου ως τουριστικού προορισμού, καθώς και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην ευρύτερη περιοχή μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.

«O δήμος Καρύστου ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει και βουνό αλλά και τη θάλασσα, οπότε μπορεί ο καθένας να ξεφύγει εύκολα. Εμείς έχουμε ξεκινήσει και στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2020 για εμάς μπορώ να σας πω ότι πραγματικά και στοχεύσαμε, αλλά και πετύχαμε στο τέλος να είναι ένα καλό καλοκαίρι γιατί είμαστε κοντινός προορισμός, ασφαλής προορισμός και αρκετός νέος κόσμος είδε τις ομορφιές του δήμου μας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Ραβιόλος.

«Εμείς κοιτάξαμε τώρα να κινηθούμε σε δύο πορείες. Η μία ήταν η ασφάλεια των δημοτών όσον αφορά την πανδημία και η δεύτερη ήταν η συνέχιση της λειτουργίας του δήμου και των έργων που έχουν δρομολογηθεί. Έχουμε φέτος για το 2021, ξεκινάμε τον εκσυγχρονισμό του βιολογικού της Καρύστου, ξεκινάμε την κατασκευή του νέου βιολογικού των Στύρων, μαζί με την περιφέρεια ολοκληρώνουμε την ανάπλαση της παραλίας του Μαρμαρίου και γενικώς προχωράμε τα έργα που έχουμε δρομολογήσει και στην πραγματικότητα έχουμε βάλει στόχο μέσα στο 2021 όλα αυτά να ολοκληρωθούν και να αντιμετωπίσουμε, όμως, κυρίως και την καθημερινότητα γιατί καταλαβαίνετε ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι και, χωρίς να το κρύβουμε και να είμαστε απαισιόδοξοι, η οικονομία μας μετά από μια τέτοια πανδημία, καταλαβαίνετε όλοι ότι θα δυσκολέψει και σε οικογενειακό επίπεδο και σε δημοτικό επίπεδο και σε κεντρικό επίπεδο», τονίζει ο δήμαρχος Καρύστου.

«Οδικώς προς τη Χαλκίδα είναι πραγματικότητα ότι το δίκτυο πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ. Έχει βελτιωθεί σε κάποια σημεία, αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Ήδη έχουμε δρομολογήσει ένα μεγάλο έργο που είναι από το Πόρτο Λάφια, εδώ έξω από τα Στύρα, μέχρι και τους Ραπταίους, ένα μεγάλο κομμάτι του δήμου. Είναι περιφερειακό έργο, το οποίο κατ’ επέκταση όμως έρχεται για να ολοκληρώσει και τον κεντρικό οδικό άξονα που οραματιζόμαστε όλοι, από την Ιστιαία έως την Κάρυστο», καταλήγει ο Λευτέρης Ραβιόλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89126