Την επαναλειτουργία της Τουριστικής Σχολής Μετεκπαίδευσης Επαγγελματιών στο Λουτράκι για την περίοδο 2023-2024 ανακοίνωσε η Διοίκηση του Σωματείου.

Οι   εγγραφές   αρχίζουν από σήμερα  11 Οκτωβρίου 2023  και θα διαρκέσουν έως και τις 20 Οκτωβρίου 2023 μέχρι το τέλος της ημέρας. Θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr.

Οι ειδικότητες στις οποίες θα μπορέσουν να φοιτήσουν είναι:

Υπηρεσία Υποδοχής με  τμήματα:

Υπάλληλος Υποδοχής -Βοηθός Υποδοχής -Υπάλληλος τήρησης λογαριασμών πελατών – Αποθηκάριος -Θυρωρός, Θυρωρός Β’, Βοηθός Θυρωρού, Νυκτοθυρωρός -Εξωτερικός Θυρωρός (Doorman) -Τηλεφωνητής / Τηλεφωνήτρια -Προϊστάμενος/η Υπνοδωματίων και κοινόχρηστων χώρων -Γκρουμ

Μαγειρική Τέχνη με τμήματα:

Αρχιμάγειρας/ισσα – Μάγειρας/ισσα Α’ και Β’ – Μάγειρας/ισσα Γ’ – Μπουφετζής – Μπουφετζής Α’ – Ψήστης/στρια -Τηγανιέρης – Τεχνίτης/τρια Πιτσαρίας – Ντονερτζής

Προϋποθέσεις Φοίτησης

  • Να   έχουν   πραγματοποιήσει    κατά    την   τελευταία   τριετία,   υπολογιζόμενη    από   την ημερομηνία   έναρξης  της   υποβολής  των  αιτήσεων,  εκατόν πενήντα (150)   ημερομίσθια συνολικά  (ανεξάρτητα από το σε ποιο από τα τρία (3) έτη έχουν πραγματοποιηθεί).
  • Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού σχολείου για όσους αποφοίτησαν μέχρι το 1980 ή Γ΄ Γυμνασίου για όσους αποφοίτησαν από το 1981 και μετά.
  • Να είναι ηλικίας έως 55 ετών, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από το έτος 1968  και μετά..
  • Για τους πρόσκαιρα άνεργους, η διάρκεια ανεργίας από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να μην υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες.

Δικαιολογητικά

  • Ηλεκτρονική Αίτηση στην οποία μπορούν να δηλώσουν οι υποψήφιοι μία ειδικότητα Μετ/σης και μέχρι δύο πόλεις προτίμησης( πχ Λουτράκι-Ναύπλιο)
  • Ευκρινή Φωτοαντίγραφα των Βιβλιαρίων Ενσήμων του πρώην Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., από τα στοιχεία του οποίου να προκύπτει η ειδικότητα, με αναγραφή του σχετικού κωδικού, καθώς και οι ασφαλιστικές ημέρες για κάθε μήνα απασχόλησης, για την απόδειξη της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα. (Γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές εκτυπώσεις του Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης από την ιστοσελίδα του Ε.Φ.Κ.Α. (πρώην Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.).)
  • Ευκρινές Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Αναγγελία πρόσληψης στην Δ.ΥΠ.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ. ή Βεβαίωση εργοδότη στην οποία βεβαιώνεται η διάρκεια και το είδος της απασχόλησης, για την απόδειξη της ειδικότητας στο επάγγελμα.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας