Η Marriott International Asia Pacific ξεκίνησε την εκστρατεία “Your Smile Travels A Thousand Miles”, για να γιορτάσει τους συνεργάτες της εταιρείας και την υπομονή των επισκεπτών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και να προωθήσει τα χαμόγελα πίσω από τις μάσκες για να τονίσει τη θετικότητα και την αλληλεγγύη.

Η εκστρατεία αποκάλυψε επίσης ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Ripple Root, “Smiles that Traveled a Thousand Miles”, εμπνευσμένο από τα 3.000 χαμογελαστά πρόσωπα και τις συγκινητικές ιστορίες των συνεργατών και των επισκεπτών της Marriott International που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας.

«Σε ένα έτος με ένα άνευ προηγουμένου αντίκτυπο στα ταξίδια και τα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων που εργάζονται στη βιομηχανία, θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στην αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη θετικότητα των συνεργατών, των επισκεπτών και των κοινοτήτων σε 800 ξενοδοχεία στην Ασία-Ειρηνικό», είπε ο Craig Smith, πρόεδρος του ομίλου και διευθύνων σύμβουλος της Μarriott Ασίας Ειρηνικού.

«Είμαστε τόσο εμπνευσμένοι από τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις συγκινητικές ιστορίες που μας παρουσιάζονται. Όλοι πέρασαν αυτήν την πρωτοφανή χρονιά με διαφορετικούς τρόπους, ήταν πολύ εμπνευσμένο να δούμε πώς οι συνεργάτες και οι επισκέπτες βρίσκουν τρόπους να χαμογελούν και πραγματικά άγγιξαν τις καρδιές μας. Μέσα από το έργο τέχνης ελπίζουμε να μεταδώσουμε το ίδιο αίσθημα ελπίδας και ζεστασιάς και να εμπνεύσουμε όλους να παραμείνουν θετικοί και αισιόδοξοι για το επόμενο έτος », δήλωσε ο Liquan Liew και η Estella Ng, καλλιτέχνες πίσω από τον Ripple Root.

Το έργο τέχνης απεικονίζει μια ομάδα συνεργατών της Marriott International από όλη την Ασία-Ειρηνικό που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο, αλλά όλοι μοιράζονται το ίδιο χαμόγελο που εκπέμπει θετικότητα και ανθεκτικότητα. Το κομμάτι είναι περιτριγυρισμένο από βοτανικές μορφές και κλαδιά δέντρων που συμβολίζουν την ακμή της νέας χρονιάς.

Από τώρα έως τις 6 Ιανουαρίου 2021, οι επισκέπτες και οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν το πρωτότυπο έργο τέχνης στο JW Marriott Hotel Singapore South Beach. Η ψηφιακή απόδοση του έργου τέχνης θα εκτίθεται επίσης σε επιλεγμένα ξενοδοχεία Marriott International σε όλη την Ασία-Ειρηνικό.