Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σημαντική ανάκαμψη στη ζήτηση από τις αρχές του 2023, σημείωσε η Hotelbeds, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες κρατήσεις της για 15νθήμερο βάσει εσόδων στην ιστορία της.
Περισσότερες κρατήσεις από ποτέ κατέγραψε φέτος από 9 έως 22 Ιανουαρίου. Αυτό το διάστημα και τις ώρες αιχμής, η Hotelbeds είχε μία κράτηση ανά δευτερόλεπτο.

Όπως δήλωσε ο Carlos Muñoz Capllonch, Εμπορικός Διευθυντής της Hotelbeds, «ο Ιανουάριος είναι συχνά ένας δημοφιλής μήνας κρατήσεων για διακοπές μέσα στο έτος.

Η επισκεψιμότητα που είδαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όχι μόνο καταδεικνύει τη ζήτηση που έχουμε, αλλά και την ευρωστία των συστημάτων μας.
Αυτά λειτουργούν απρόσκοπτα και διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία για τους παγκόσμιους πελάτες μας».

Αυξήσεις και από το τμήμα βοηθητικών υπηρεσιών της εταιρείας

Εκτός από τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, η Hotelbeds έχει επίσης σημαντική αύξηση εσόδων σε άλλα προϊόντα της αυτόν τον μήνα. Μεταξύ αυτών η ενοικίαση αυτοκινήτου, οι μεταφορές, τα αξιοθέατα, τα εισιτήρια θεματικών πάρκων και άλλες δραστηριότητες.

Το τμήμα βοηθητικών υπηρεσιών της εταιρείας πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά του. Μέχρι στιγμής οι πωλήσεις του αυξάνονται 55% σε σύγκριση με το 2019, λόγω της έντονης ζήτησης για θεματικά πάρκα, ενοικίαση αυτοκινήτων και μεταφορές.

320.000 ταξιδιωτικά προϊόντα σε πάνω από 195 χώρες

Η Hotelbeds προσφέρει 320.000 ταξιδιωτικά προϊόντα σε περισσότερες από 195 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 300.000 ξενοδοχείων.

Η πλατφόρμα της που βασίζεται σε cloud παρέχει εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα για προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.