Για τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχουν στην διάθεση τους θα ενημερωθούν δωρεάν αύριο 18 Απριλίου οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας σε εκδήλωση που διοργανώνει Ένωση Ξενοδόχων του νομού και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Δήμητρα» στις 16:30 στο Domotel Xenia Hotel, Πλαστήρα 1 στο Βόλο.

Σκοπός του συνέδριου είναι:

  • η ανάδειξη της αναγκαιότητας αξιοποίησης της πολιτιστικής πολυμορφίας στη βιομηχανία του τουρισμού
  • η κατανόηση των τάσεων και των τοπικών δυνατοτήτων
  • η ενημέρωση για τα νέα εργαλεία και τις σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Μαγνησίας ως τουριστικό προορισμό
  • η παρουσίαση ενεργών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την σημασία του τουρισμού ως μέσο ανάπτυξης κατά την οικονομική κρίση, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Συμμετοχής» και φάκελος συνεδρίου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το βιβλίο που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου CS.Tour για την ανάπτυξη της Πολιτισμικής Επίγνωσης και των Κοινωνικών δεξιοτήτων και απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν μια καριέρα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και την προεγγραφή συμμετοχής στο συνέδριο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://synedrio.cstour.eu/ ή επικοινωνήστε με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στο τηλ. 2421020273 ή τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τηλ. 2421038333, email: synedriocstour@dimitra.gr.