Δεκάδες ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αποχωρούν από την οικονομική ξενοδοχειακή αλυσίδα Travelodge και εντάσσονται στην ομπρέλα της Goodnight Hotels.

Περίπου 80 ξενοδόχοι, αναμένεται να υπογράψουν με την Goodnight Hotels, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους σε συνεργασία με την καθιερωμένη Village Hotels.

Αυτή η κίνηση ακολουθεί τη σκληρή διαμάχη μεταξύ της Travelodge και των ιδιοκτητών της σχετικά με τις περικοπές ενοικίου, συνολικής αξίας άνω των 140 εκατομμυρίων λιρών. Καθώς και μειώσεων ενοικίων μέχρι το 2021, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Village Hotels παρέχει την πλατφόρμα διαχείρισης και λειτουργίας. Η Goodnight θα λειτουργήσει αρχικά οικονομικά ξενοδοχεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο με μισθώσεις FRI με ελάχιστη απαίτηση rebranding, το κόστος των οποίων θα παρέχεται από αυτήν.
Προσφέρει επίσης μια νέα 25ετή μίσθωση που υπόκειται σε αξιολογήσεις ενοικίων CPI σε πενταετή βάση, καθώς και βασικό μίσθωμα και μερίδιο της διάρθρωσης του κύκλου εργασιών.

Η Goodnight Hotels σκοπεύει να συμφωνήσει μισθώσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου με σκοπό την έναρξη διαπραγμάτευσης τον Ιανουάριο του 2021.