– Μείωση των τιμών σε € 550 το άτομο ή € 700 το ζευγάρι

– Οικογένεια τεσσάρων ατόμων με € 1.100, ομάδα 10 ατόμων με € 1.750

Οι τιμές για έξι ημέρες πεζοπορίας στην Κύθνο έχουν μειώσει αισθητά τόσο στα ζευγάρια όσο και στις οικογένειες και τις ομάδες .

Η τιμή για ένα άτομο ορίζεται σε € 550 , δηλάδη μια περικοπή πάνω από 15 % αφού πριν κόστιζε στον πεζοπόρο € 650.

Η τιμή για ένα ζευγάρι (μπορεί να είναι φίλοι, παντρεμένοι ή γκέι) κυμαίνεται στα € 700 για δύο άτομα, ενώ η τιμή για μια τετραμελή οικογένεια είναι € 1.100.

Το Ξενοδοχείο Γαλατάς, το οποίο προωθεί τις διακοπές πεζοπορίας για την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου, πιστεύει ότι η τελευταία προσφορά σε μειωμένες τιμές θα προσελκύσει Έλληνες πεζοπόρους.

Στην προσφορά περιλαμβάνονται όλες τις μεταφορές από την Αθήνα, μεταξύ άλλων και από το αεροδρόμιο, τους ναύλους των πλοίων,τη μεταφορά στο νησί, την διαμονή σε ξενοδοχείο, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο, βραδινό γεύμα, καθώς και τις πολιτιστικές βραδιές.

Για τις ομάδες, προσφέρεται η τιμή των € 1750 για 10 άτομα, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα αποτελείται από πέντε ζευγάρια τα οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Εάν η σύνθεση της ομάδας είναι διαφορετική προσφέρεται μια έκπτωση στην τιμή, κατόπιν αιτήματος.

Σημειώνεται πως επειδή το Ξενοδοχείο Γαλατάς δεν θα είναι έτοιμο πριν από το 2016, χρησιμοποιούνται καταλύματα στο πρόσφατα κατασκευασμένο Ξενοδοχείο Μεσαριά στη Χώρα του νησιού.

Το πρόγραμμα της πεζοπορίας παραμένει αμετάβλητο. Περιλαμβάνει βόλτες σε όλη την άγρια Κύθνο,στην ύπαιθρο σε ένα ερειπωμένο βυζαντινό κάστρο, στον αρχαιολογικό χώρο με έναν ειδικό οδηγό, στα παραδοσιακά χωριά, εκκλησίες, και σε πολλές όμορφες παραλίες.

Κάθε περιπατητής θα πάρει ένα δωρεάν αντίτυπο του << Kythnos Hiking Guide>> που πρόσφατα κυκλοφόρησε και χρηματοδοτήθηκε από το Hotel Γαλατά .