Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Booking Holdings εξαγοράζει τον διανομέα δωματίων ξενοδοχείων B2B Getaroom από την Court Square Capital Partners για 1,2 δις δολάρια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά από την Booking Holdings εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το πλάνο το Getaroom, θα μετατραπεί στην μάρκα Priceline της Booking Holdings. Θα ενταχθεί στην ομάδα στρατηγικών συνεργασιών της Priceline την Priceline Partner Network, για να δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στρατηγικών συνεργασιών.
Στόχος είναι να βελτιώσει τη διανομή B2B για συνεργάτες ξενοδοχείων, με μια ισχυρό χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων για συνεργάτες.

Περαιτέρω βελτίωση της διανομής για τους ξενοδόχους

«Καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει να ανακάμπτει από την πανδημία, αναζητούμε συνεχώς ευκαιρίες για να υποστηρίξουμε καλύτερα τόσο τους συνεργάτες μας όσο και τους πελάτες μας, δήλωσε ο CEO της Priceline, Brett Keller.

Με τα χρόνια, οι στρατηγικές συνεργασίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες μας να προσεγγίσουμε περισσότερους πελάτες μέσω νέων καναλιών.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία και την τεχνογνωσία του Getaroom και της Priceline, θα βελτιώσουμε περαιτέρω τη διανομή για τους ξενοδόχους μας. Και παρέχουμε νέες και καλύτερες λύσεις για το τμήμα καταλυμάτων».

«Ο συνδυασμός Getaroom και Δικτύου Συνεργατών Priceline θα επιτρέψει την επιτάχυνση της ανάπτυξης πίσω από το κοινό μας όραμα για την παροχή μιας πιο ισχυρής λύσης για τους πελάτες και τις θυγατρικές μας, τόνισε ο Matt Davis Διευθύνων Σύμβουλος της Getaroom, που θα ηγηθεί της επιχειρηματικής μονάδας νέων στρατηγικών συνεργατών της Priceline.

Παράλληλα θα απλοποιήσει σημαντικά την πολυπλοκότητα παγκόσμιας διανομής για τους ξενοδοχειακούς μας συνεργάτες».

Η Getaroom ιδρύθηκε το 2005 και έχει περισσότερες από 150 θυγατρικές.