Το Travel Plan σας προσκαλεί να γνωρίσετε το νέο του site www.travelplan.gr ενώ παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του με 10 αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού και 10 εξωτερικού να κληρώνονται κάθε μήνα.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφτείτε τώρα το νέο site του Travel Plan www.travelplan.gr, κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια από την οθόνη του υπολογιστή σας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και μπείτε αυτόματα στο Μεγάλο Διαγωνισμό! Ταξιδέψτε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, γνωρίστε νέους προορισμούς και ζήστε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Επιπλέον επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών σε κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, διοργάνωση συνεδρίων με έως και 12 άτοκες δόσεις και με την εγγύηση των 30 χρόνων του Travel Plan. Ο διαγωνισμός έχει ήδη αρχίσει, κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια online και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

To Travel Plan σας προσκαλεί στον υπέροχο κόσμο του ταξιδιού! Μία ιστορία 30 χρόνων ανανεώνεται και σας προτείνει μοναδικές αποδράσεις σε όλο τον κόσμο.