Το μέγιστο ενδιαφέρον στην έκθεση WTM του Λονδίνου κατάφερε να αποσπάσει η Aqua Vista Hotels εκπροσωπώντας μια συλλογή από καταλύματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Επιλέγοντας μια από τις στρατηγικότερες θέσεις στο Ευρωπαϊκό Hall και δίνοντας έμφαση στην υψηλή αισθητική αλλά και τη βέλτιστη ανάδειξη των συνεργαζόμενων καταλυμάτων, το περίπτερο της Aqua Vista Hotels κέρδισε τις εντυπώσεις και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του Πολυτελούς Ελληνικού Τουρισμού.

Έχοντας μια πλήρη agenda με συναντήσεις με σημαντικούς Travel Agents όπως Destinology, Life Style Hotels, Just Resorts, DivaDestinations, Move Mountains αλλά και Media όπως Conde Nast Traveller Uk and Russia, Brides, Sunday Times, η ομάδα της Aqua Vista εξασφάλισε τα μέγιστα οφέλη για το δίκτυο συνεργατών της, ενώ οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι που βρέθηκαν στο περίπτερο, είχαν την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες. Ιδιαίτερη τιμή για την Aqua Vista Hotels αποτέλεσε η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού, κυρίας Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και άλλων σημαντικών φορέων του ελληνικού τουρισμού.

Τη σημαντική επιτυχία της Aqua Vista Hotels στην WTM 2014 αποδεικνύει και το αυξανόμενο ενδιαφέρον ξενοδοχείων εκτός Ελλάδας να ενταχθούν στο δίκτυο συνεργατών.