Σε ελληνικούς ρυθμούς η Μόσχα, με τον Γιώργο Νταλάρα να ξεσηκωνει το ρωσικό κοινό σε μία συναυλία, που αποτέλεσε το κορυφαίο πολιτιστικο γεγονός των ημερών στη ρωσική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο του αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας στον τουρισμό.

 

Σε μία ξεχωριστή βραδιά,που διοργανώθηκε απο το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, συμμετείχαν   Ρώσοι Αξιωματούχοι, tour operators και τουριστικοί πράκτορες,για να απολαύσουν την παράσταση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή.

Ενδεικτικό της ζεστής ατμόσφαιρας που επικράτησε στο συναυλιακό χώρο του Ναού του Σωτήρος, είναι οτι οι προσκεκλημένοι χόρευαν στους ρυθμούς του Γιώργου Νταλάρα, εξέλιξη πρωτοφανής για ανάλογες εκδηλώσεις στη Ρωσία.

Oι 1700 περίπου παρεβρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να παρασύρονται στους ρυθμούς της μουσικής των τραγουδιών και “ταξίδεψαν” στην Ελλάδα μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του ερμηνευτή ο οποίος αποθεώθηκε, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ( όπως αποτυπώνονται χθες και σήμερα στα ΜΜΕ της Ρωσίας) και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.