Λιγότερες πτήσεις αλλά με μεγαλύτερη επιβατική κίνηση πρόκειται να έχει φέτος το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου. Αυτό οφείλεται κυρίως στα μεγαλύτερα αεροσκάφη και στις έκτακτες πτήσεις με προορισμό την Κεντρική Ελλάδα.

Ειδικότερα, τα φετινά δρομολόγια ξεκίνησαν φέτος από το Σάββατο 13 Απριλίου. Πραγματοποιήθηκαν τρεις έκτακτες πτήσεις της Transavia France, που έφερε επιβάτες με προορισμό το Club Mediterranee στην Εύβοια.

Το σύνολο σχεδόν των πτήσεων είναι τσάρτερ. Εξαίρεση αποτελεί η Easy Jet, που θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ν. Αγχίαλο, δύο φορές την εβδομάδα.

Η Transavia θα ξεκινήσει για φέτος τις πτήσεις της, από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας προς τη Ν. Αγχίαλο στις 26 Απριλίου με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα ως και τις 4 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία Easy Jet, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, ξεκινά τις πτήσεις της στη 1 Ιουνίου κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.
Η γερμανική εταιρία Condor, φέτος θα συνδέσει το Μόναχο και το Ντίσελντορφ με δύο δρομολόγια την εβδομάδα (έναν ανά προορισμό), τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Επίσης φέτος ξεκινά δρομολόγια στη γραμμή Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, κάθε Παρασκευή η χαμηλού κόστους εταιρία Enter Air. Η πρεμιέρα των δρομολογίων θα γίνει στις 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Οκτωβρίου.

Τέλος, από τις 8 Ιουνίου και κάθε Σάββατο η Austrian Arlines θα συνδέει τη Βιέννη με τη Ν. Αγχίαλο μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου.