Μειωμένη η προσβασιμότητα σε ιστοσελίδες ταξιδιών και φιλοξενίας λόγω αργής φόρτωσης

Σύνταξη: tourismtoday.gr

Άμεση βελτίωση στην ταχύτητα τους χρειάζονται οι ιστοσελίδες εταιρειών ταξιδιών και φιλοξενίας, που φαίνεται ότι είναι πιο αργές σε σχέση με αυτές από άλλους τομείς.
Όπως αποκαλύπτει η Contensis απέτυχαν να μπουν στο top 10 εταιρειών, με την καλύτερη προσβασιμότητα και ταχύτητα στις ιστοσελίδες τους.

Τα ευρήματα που δημοσιεύθηκαν από την Contensis είναι μέρος της νέας έρευνας “Μεγάλοι παίκτες, αργές ιστοσελίδες: Ποιες επιχειρήσεις του FTSE 100 και 250 εκτιμούν περισσότερο την παρουσία τους στο Διαδίκτυο”.

Με μέσο όρο βαθμολογίας προσβασιμότητας 79, τα ταξίδια και η φιλοξενία είναι ο μόνος τομέας που έπεσε κάτω από το 80 (79,18) και 12 βαθμούς χαμηλότερα από τον κορυφαίο τομέα λογισμικού και πληροφορικής (91,17).

Η Mitchells & Butlers PLC -ένας από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης εστιατορίων, παμπ και μπαρ στο Ηνωμένο Βασίλειο- είχε την καλύτερη απόδοση από όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που είναι εισηγμένες είτε στους δείκτες FTSE 100 είτε στον FTSE 250.

Είχε ταχύτητα φόρτωσης αρχικής σελίδας πέντε δευτερόλεπτα μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του κλάδου και βαθμολογία προσβασιμότητας 80, επτά πόντους υψηλότερη από τον κανόνα του κλάδου.

Οι εταιρείες FTSE 250 τα πηγαίνουν καλύτερα από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις FTSE 100, φορτώνοντας σε μόλις ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα.