britishairways2301Η British Airways επιστρέφει στην Fuerteventura των Καναρίων Νήσων για πρώτη φορά μετά από απουσία 10 χρόνων.Το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο του Gatwick του Λονδίνου.

Οι δύο φορές την εβδομάδα πτήση από το Gatwick θα λειτουργεί όλο το χρόνο ξεκινώντας από τις 13 Δεκεμβρίου με αεροπορικά εισιτήρια απλής διαδρομής από 87 €.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφη μικρών αποστάσεων Airbus A319 και Α320, και όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η British Airways θα περιλαμβάνουν νέο σχεδιασμό καμπίνας και καθίσματα.

Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί ήδη πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά, με δρομολόγια προς Lanzarote δύο φορές την εβδομάδα και προς Τενερίφη επτά φορές την εβδομάδα.

Ο εμπορικός διευθυντής της British Airways για το αεροδρόμιο του Gatwick Colm Lacy, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε την Φουερτεβεντούρα στο δίκτυο μας. Τα Κανάρια Νησιά αποδεικνύονται ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για τους πελάτες μας, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν τα νησιά εξακολουθούν να έχουν μέση θερμοκρασία 21 βαθμούς, ακόμη και κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου. “