Κάτω από το σύνθημα «Σύνδεση με τη διαφορετικότητα», η FITUR LGBT+ 2024 θα είναι ένας χώρος για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ επαγγελματιών του τουρισμού, ηγετών της LGBT+ κοινότητας και λάτρεις του ταξιδιού.

Το τμήμα που ειδικεύεται στον τουρισμό LGBT+ στη FITUR , τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που διοργανώνει η IFEMA Μαδρίτης από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου, θα συνδεθεί με την ποικιλομορφία και θα εξερευνήσει νέους τρόπους προώθησης προορισμών χωρίς αποκλεισμούς και αειφόρου τουρισμού.

Στη φετινή έκδοση, η FITUR LGBT+ έχει επίσης μια νέα τοποθεσία στην Αίθουσα 9, καταλαμβάνοντας έναν μεγαλύτερο και πιο προσβάσιμο χώρο, ο οποίος θα παρέχει στους εκθέτες και τους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδεθούν, να μοιραστούν ιδέες και να προωθήσουν έναν τουρισμό χωρίς αποκλεισμούς, όπου η διαφορετικότητα θα γιορτάζεται.

Αυτή η αλλαγή τοποθεσίας υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα αυτής της ενότητας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την προώθηση του ΛΟΑΤ+ τουρισμού και να συμβάλει στη δημιουργία τουριστικών προορισμών.

Κάτω από το σύνθημα «Σύνδεση με τη διαφορετικότητα», το FITUR LGBT+ 2024 θα είναι ένας χώρος για την προώθηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ επαγγελματιών του τουρισμού, ηγετών LGBT+ κοινότητας και λάτρεις των ταξιδιών.

Αυτή η έκδοση επιδιώκει όχι μόνο να γιορτάσει τη διαφορετικότητα, αλλά και να εξερευνήσει νέους τρόπους για την προώθηση περιεκτικών και βιώσιμων τουριστικών προορισμών μέσω του ακόλουθου περιεχομένου:

I nspiring Conferences: Η FITUR LGBT+ 2024 θα περιλαμβάνει μια σειρά από συνέδρια και πάνελ εμπειρογνωμόνων που θα εξετάζουν κρίσιμα ζητήματα στον κλάδο του τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς, όπως τα ίσα δικαιώματα, τις εμπειρίες και τον οικονομικό αντίκτυπο αυτού του κλάδου.

LGBT+ Friendly Destinations: θα παρουσιάζουν προορισμούς σε όλο τον κόσμο που δεσμεύονται να προσφέρουν αυθεντικές και ασφαλείς εμπειρίες για όλους τους ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου τους.

Δικτύωση και Στρατηγικές Συμμαχίες: η έκθεση θα προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης για τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών για την προώθηση του τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς.

Πολιτισμός και Ψυχαγωγία: θα παρέχει την ευκαιρία να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο, πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές παραστάσεις και εκδηλώσεις που γιορτάζουν τον πλούτο της κουλτούρας LGBT+ και τη συμβολή της στον κόσμο του τουρισμού.