Η Jet2.com και Jet2holidays αυξάνουν τη χωρητικότητα προς Ρόδο και Μαδέρα ως απάντηση στη συνεχιζόμενη ζήτηση για τους δύο αυτούς προορισμούς.

Στο πρόγραμμα προστέθηκαν δέκα επιπλέον πτήσεις προς Ρόδο, με επιπλέον δρομολόγια το Σάββατο να αναχωρούν στις 7 και 14 Νοεμβρίου από το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς Μπράντφορντ και το Μάντσεστερ.

Οκτώ επιπλέον πτήσεις έχουν προστεθεί στη Μαδέρα (Φουντσάλ), συμπεριλαμβανομένων επιπλέον υπηρεσιών το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου και 14 Νοεμβρίου από το Λιντς Μπράντφορντ, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες Κυριακής στις 25 Οκτωβρίου, 1 Νοεμβρίου, 8 Νοεμβρίου και 15 Νοεμβρίου από το Μάντσεστερ .

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays είπε: “Μετά την προσθήκη χωρητικότητας στη Ρόδο και τη Μαδέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα, συνεχίσαμε να βιώνουμε έντονη ζήτηση και στους δύο φανταστικούς προορισμούς. Η έντονη επιθυμία να ξεφύγουμε από τη ζοφερή ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη αξία και τη βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών μας, είναι ο τέλειος συνδυασμός για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν υπέροχες διακοπές στον ήλιο.”