Δεκάδες εικονικά ορόσημα της Ιερουσαλήμ θα φωτιστούν και θα μετατραπούν σε έργα τέχνης, προκειμένου να καλωσορίσουν τους ταξιδιώτες μετά την πανδημία.

Ειδικότερα, από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, η Ιερουσαλήμ θα φέρει πίσω το φως στην πρωτεύουσα με ένα συναρπαστικό έργο. Ο τίτλος του θα είναι, Ιερουσαλήμ – Ακολουθήστε τα Φώτα. Το project θα είναι διαθέσιμο και σε εικονική μορφή.

Οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φως και την τέχνη και να νιώσουν την ατμόσφαιρα μιας από τις πιο ξεχωριστές πόλεις του κόσμου, από την άνεση των σπιτιών τους.

Θα μπορούν να εισέλθουν στο διαδικτυακό τόπο Follow the Lights, να στείλουν χαιρετισμούς στους αγαπημένους τους, οι οποίοι θα εμφανίζονται στη γέφυρα Chords που θα γίνει η μεγαλύτερη οθόνη LED στην Ιερουσαλήμ.

Μαζί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θα απολαύσουν τους φωτισμένους χώρους από τα σπίτια τους, οι επισκέπτες της πόλης θα απολαύσουν μια αυτο-καθοδηγούμενη περιήγηση μέσα από μια πολύχρωμα φωτισμένη Ιερουσαλήμ από την άνεση του αυτοκινήτου τους, τηρώντας όλους τους κανονισμούς δημόσιας υγείας.